reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Alicja32- Witaj, gratuluję trójeczki bąbelków, ja się bardzo często zastanawiam jak dam radę z bliźniakami i moim urwisem a Ty będziesz miała 3 i jeszcze małą córcie w domu :szok: powiedz nam jak przyjęłaś taką wspaniałą wiadomość?? i czy wiesz już jak ogarniesz całą czwóreczkę?? będziesz miała jakąś pomoc??

reklama
Witajcie :)
Alicja- wielkie gratulacje! Naturalna ciąża trojacza- wow!

U mnie ok. Dziś pracuję do 16. Wczoraj byliśmy w teatrze i na kolacji,więc się oderwałam na moment. Czuję się nadal super :)

Natkusia- 18tc... ale fajnie!

A w czwartek byłam u fryzjera i trochę się odmieniłam...o 20140214_102704.jpg nie umiem obrócić :cool:

Miłego dnia!

Załączniki

• 20140214_102704.jpg
    20140214_102704.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Witaj Alicja32, gratuluje trojaczków:-) W mojej rodzinie też są trojaczki:-)
gorgusia jesteś bardzo ładną, uśmiechniętą mamusią :-)

U mnie power na całego- dzień trzeci już:-) Gotuje właśnie mężusiowi obiadek:-) Pogoda przepiękna, wietrze każdy pokój, muzyka gra, a ja tańczę po całym mieszkaniu :rofl:
Życzę i Wam tyle sił i udanego dnia:-)

Gorgusiu wyglądasz przepięknie i od razu widac,ze jesteś z tych, które energia w ciąży rozpiera :)
ja to mam swoją fryzjerkę 200km stąd i pewnie sie nie wybiorę przed porodem. więc będę zapuszczona. Wolę nie ryzykować i szukac w Szczecinie,bo już raz zapłaciłam 300zl za taki szit,ze tylko płakać.
jeju tak caly czas myślę o tej trójce na raz.tez pewnie nie wiem jak bym to logistycznie rozwiązała ale z drugiej strony to tak naprawdę 2 lata pracy 24h na dobę a potem to już powinno iść lepiej :)

Witajcie ,ale tu mnie spotkaly mile wiesci wow trojaczkow gratuluje !!!!ja wiem ze moj jeden to i tak swiat o 360 stopni zostanie przewrocony ,a tu trojeczka :-)
Dzisiejszy dzien zaczelam bojowo ogarnelam caly dol ,zabieram sie teraz za gore ,ale cos oklaplam hihihihi na szczescie mezus sie zajmie obiadkiem bo ja zapachu żurka nie zniose ;-/

Gorgusia fryzurka super i gdyby nie odleglosc to prawdopodobnie odwiedzilabym twojego fryzjera

gorgusia - wow, slicznie wyglądasz
a ja dziś opadłam z sił, ból głowy mnie powalił, może jak przejdzie, ogarne trochę domek. Poki co męzus gotuje zupkę, a corcia poszla do babci więc trochę spokoju jest :tak:

reklama
Hej dziewczyny i ja witam się sobotnio i leniwie :-)
U mnie walentynki "spokojnie" bo niestety ale mamy zakaz :-( ale kolacja była :tak:
Witam nową mamusię i WOW gratuluję trojaczków :-)
Dziewczyny, które czują się już lepiej - oby już tak zostało a pozostałym oby się polepszyło.:tak:
Miałam Wam przekazać ostatnio we wtorek mamy wizytę u dobrego lekarza we Wrocławiu. Mam nadzieję, że wszystko się wyjaśni i, że wytrzymam nerwowo do wtorku:confused: Wpadnę jeszcze wieczorkiem po odpisywać każdej z osobna.
Miłego po południa życzę:-)

Do góry