reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2014

Ja zaparc nie mam, mialam na poczatku ale odkad pije te naturalne soki z zaparciami nie mam problemu. Fakt nie smakuja one zbyt dobrze ale idzie sie do niektorych smakow przyzwyczaic. Na chwile obecna kazde mieso dla mnie jest bleee a wazywa i owoce jeszcze jakos jestem w stanie przetrawic ;-)

reklama
Jeju ale was ciezko nadrobic!
Bardzo mi szkoda Dorci i tez martwie sie o Lilith. Kurcze mogla bys sie juz babo odezwac!

Jesli chodzi o zamartwianie sie to dziewczyny nie ma co martwic sie rzeczami na ktore nie ma sie wplywu, bo tylko szkoda naszych maluszkow. Trzeba myslec pozytywnie:)

Nie mam czasu wchodzic na strone tak czesto bo strasznie duzo pracy mam z nowym rokiem. W kazdym razie widzialam sie ostatnio z moja polazno i zrobila mi badania krwi. Najlepsze jest to, ze moja mama miala wirusa watroby typu C i powiedzialam to jej, a ona na to, ze w Anglii nie robia badania krwi ciezarnym na tego wirusa tylko na typu B i nie sprawdza mi tego a przeciez ryzyko jest ogromne! Wiecie moze jak sobie zalatwic prywatne badania na to i na toksoplazmoze, bo mam dosc dzikiego kota w domu i chcialabym tak asekuracyjnie sprawdzic?

Jej prenatalne mam dopiero 3 lutego, nie moge sie juz doczekac!!!:)

Joanna a z jakich okolic jestes ? Ja wiem ze na Toxo i na HPV mozesz zrobic w Manchester Fertility, chyba za jedno badanie jest £36 ale reki nie dam sobie obciac.

Właśnie oglądam "porodówkę" i normalnie co się dziecko urodzi to wyje jak głupia :-D i kurde pytanie do dziewczyn, które już rodziły - czy Wasze dzieci od razu po porodzie zaczęły płakać? od razu po wyjść z brzuszka? bo u Martynki to trwało chwilkę, wyjęli ją z brzucha, położyli na tym wózku dla dzieci i dopiero wtedy zaczęła płakać ba drzeć się w niebogłosy :-) i tu na tej "porodówce" widzę, że te dzieci też nie płaczą od razu

Zaparcia - miewam z tym problem od zawsze! teraz piję bardzo dużo wody, jem dużo owoców więc jest lepiej

Kurcze ja dzisiaj przesadzilam, nie moge miec nudy w pracy bo za duzo pieniazkow wydaje hehe, a pech ze maz ma powiadomienie z ebay na telefonie i tylko mi dzwoni i mowi ze gosciu zgodzil sie za 35f sprzedac, przylazi na przerwe i mi mowi to co znowu kupilas, rozszalalam sie dzisiaj teraz do przyszego tygodnia nic juz dla bejbikow nie kupie bo mnie maz z domu wyrzuci hehe, w sumie duzo nie wydalam bo 70f na 3 rzeczy ;-)

Gawit mój bąbelek jak wyskoczył to nie płakał. Położyli mi go na brzuchu i uszczypneli w dupke więc wtedy się odezwał. Ale też krótko, chyba był zmęczony ;)

gawit moja też nie płakała natychmiast :)
Dorcia bardzo mi przykro :(((

My dzisiaj na chwilę na dwór wyszłyśmy. Pierwsza reakcja na śnieg - płacz, bo buty brudne :)))

reklama
Do góry