reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Domi88 ​ja kilka dni temu wrzuciłam zdjęcie :p pewnie już kilka stron przybyło ;)

Edytowany: Domi88 jest na ostatniej stronie w brzuszkowym ale kilka postów wyżej, z Adasiem w tym tyg. byłam płaska, że hej ..

Ostatnia edycja:
reklama
aaaaa no chyba ze tak ;)
Sorki ja slepa jestem.
No i porcelanowa przyjaciolka zaliczona po raz 1 dzisiaj. Wczoraj odwiedzialam ja tylko 2 razy, ciekawe kiedy skoncza sie te moje wizyty ;)

Ja jedynie w sobote nie wymiotowalam a tak to juz od kilku dobrych tygodni dzien w dzien po kilka razy odwiedzam przyjaciolke, w sumie to juz sie do tego przyzwyczailam.

Witam
Ja dziś przez to przeziębienie "umieram" :-( nos mam tak zawalony, że oddychać nie mogę :-( więc tylko się witam i idę leżeć

Buziaki

PS. Dorcia bardzo mi przykro :-(

Herbata z imbirem nie pomaga po tym mam odruch wymiotny w ciagu 2 minut. Ja ogolnie jako takich mdlosci nie mam po prostu rwie mnie na wymioty i tyle. Ogolnie rozmawialam w poniedzialek z lekarzem i powiedzial ze jak przestane przyswajac wode lub jakie kolwiek pokarmy mam sie zglosic do niego i wysle mnie na oddzial na kroplowke. Herbaty wcale pic nie moge i kawy zbozowej tez nie. Na chwile obecna tylko woda gazowana z odrobina soku no i soki z sokowirowki jakos daje rade pic no ale tez nie wszystkie ... burak, marchew i jakblo mi zbytnio nie podchodzi ale nie wymiotuje po nim, pomaranczowe soki to tragedia kibelem murowany. Wczoraj np. jadlam mandarynke i bejbiki ja oddaly a przed wczoraj jadlam bez problemow i bylo ok wiec raczej nie ma reguly na te moje wymioty.

Gawit, kuruj sie kochana ja z katarem dalej walcze, fakt nos mam juz odetkany ale to co mi leci z nosa to masakra we wszystkich kolorach teczy :baffled:

Dorcia strasznie mi przykro...

My już po zakupach, sama nie wiedzialam co mam na obiad zrobić..i zostało przy spagetti:)
U mnie mdłości pomału odpuszczają,ale mam takie rzuty w ciągu dnia,bez wymiotów,ale tak nagle robi mi się niedobrze,że nie wiem czy biec czy nie.

Ale większy mam problem z zaparciami. Ogólnie zawsze miałam z nimi problem,ale nie aż tak...żeby tyle dni:( najadłam się wczoraj jablek,ale nic nie dało..pomóżcie..nie mam w domu żadnego kopru włoskiego ani mięty..piłam zieloną herbatę ale też bez rezultatu...

A no faktycznie,nie zauważyłam:)

Ja w pierwszej ciąży też miałam zaparcia,dostałam wtedy jakiś syrop od lekarki,ale nigdy go nie użyłam:)

Ranyy,kupiłam borówki w lidlu,Filip zjadł mi prawie wszystko...Były takie pyszne! Jeszcze!

reklama
Do góry