reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Domi88 ja mam bardzo daleko do Manchester. Jestem kolo Cambridge:) No ale poszukam cos w okolicach.

No mnie tez zaparcia mecza, od dziecka w sumie, a z piciem wody mam problem bo mi po niej niedobrze, Ale mam faze na ogorki kiszone z mlekiem wiec leci ze mnie potem ostro:D Sorry za dokladnosc:-)

reklama
Joanna, poszukaj prywatnej kliniki leczenia nieplodnosci w okolicy i oni bez problemu zrobia ci badanie.Przynajmniej w mojej klinice tak jest

Joanna, nie ma za co poprostu zadzwon zapytaj i bedzie po problemie. Ja chyba toxo sobie podaruje bo mialam robione 4 miesiace temu dalej w domu mam jednego kotka ktory na dwor nie wychodzi i pilnuje sie z jedzeniem i myciem owocow itp. Ale w twojej sytuacji jesli masz obawy to jak najbardziej bym sobie zrobila. A wlasnie z tego co patrze to nie tylko u mnie nie robia badan na toxo. U Lilith chyba robia widac tak jak mowila Pandorka, wszystko zalezy od tego ile Trust moze sobie srodkow przeznaczyc na badania itp.

U mnie zaparcia i wzdęcia praktycznie od samego począku. Wody piję dużo ale za bardzo nie pomaga, jabłka i suszone śliwki też nie, więc chyba będę musiała się z tym pomęczyć. W pierwszej ciąży też miałam podobnie ale nie tak męcząco. Za to mdłości są masakryczne, zwłaszcza wieczorami, czasem gorący kisiel pomaga.

reklama
mnie to przeraża, bo w ciąży z Martyną nie miałam takich zachciewajek dziwnych ;-) prawie w ogole nie miałam - raz na arbuza i raz na mc donalds :-) a tak to nic! a tu co i rusz :szok:

Do góry