reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

Kahaka zdradź w co planujesz się ubrać na chrzciny . U mnie mały problem ze znalezieniem właściwej sukienki, odpowiedniej do kp.

reklama
Kahaka tylko proszę o ciacho choć wirtualne, kawkę daruje:) Sto lat!
Ewaelinka to się uwijaj .
Madison jakie postępy- brawo!!!

U nas wczoraj jakby dzień głoda. Cycowałyśmy całe popołudnie. Cierpliwości, cierpliwości- dziecko chce, dziecko ma;) Przez to praktycznie nie spała, za to w nocy rewelacja;) Szybkie cycowanie i odlot! ;)

Witam. Dzisiejsza noc minęła nam raczej spokojnie. Jak zwykle Marcyśka spała z nami. Dzięki temu jeszcze żyję. Wolę ją mieć obok, bo wiem,że nic jej nie jest. Codziennie obiecuję sobie,że następną noc będzie spała w łóżeczku,ale gdy jest wieczór rezygnuję i śpi z nami.
Niestety poniosłam klęskę laktacyjną:piję wodę litrami(już nie mogę na nią patrzeć powoli) a pokarmu nie wystarcza a jeśli jest to kiepskiej jakości i mała ciągle chce pić,aż jej się ulewa a jeszcze w brzuszku jeździ. Tak więc chyba głównym pokarmem staje się u nas mm. Bardzo mi z tym źle,nawet się popłakałam,gdy to przegadałam z lekarzem.
A z bardziej optymistycznych wieści mała waży 4120g, więc jest nieźle.
Co do podawania wit. D my mamy zalecenie(z tego co się orientuję teraz lekarze zalecają) do skończenia trzeciego miesiąca wit. D i K a później tylko D.

Kahaka zdrowka!!!!!!!!!!!:-* i Wszystkiego Naj !!!!

Oszqrde zaciskam mocno kciuki za latwy i szybki porod &&&!!!!! A temat prawidlowy:-*

Ja juz jestem odrodzona :-) czuje sie jakbym ze spa wyszla hihhih a tu tylko leb pod umywalka umylam hihih -z prysznicowaniem zaczekam az m. Wstanie ;-)

W de moja mala dostala witamine K przy wypisie -doustnie ,a D musze podawac do skonczonego roczku

Aniu jak tam u Was ???

Wy o chrzcinach a my nie mamy kiedy jechac terminu zrobic :-/
Narazie w temacie komunia niebwiem jak ja to ogarne bo dostalam spis na jakie msze moj maly musi chodzic ----czyli wyprawy wozkowe mnie czekaja :-/

Oszqrde ja myślałam zes urodzila ze sie nieodzywasz ;) nic niepytalam tylko czekalam kiedy fote malenstwa wstawiszatymi tu wyjezdzasz ze neszcze w dwupaku hihi. To moze wygrasz hihi na ostatnią sierpniowe ;)

Ewa u nas ok... problemy z kupka mamy bo niehce isc imaly codziennie rano steka okropnie i siemeczy dopuki niepomoge :/
Co do wit.D u nas podaje sie do pierwszego roku. Mozejestem wyrodna matka ale naprawde zapominam podac i robie to sporadycznie :/

Ostatnia edycja:
Marlenkus... Ja dziś ma wesele i idę w takiej:
ImageUploadedByForum BabyBoom1409987170.691259.jpg
Oszqkurde... Trzymam kciuki za pomyślne i szybkie rozwiązanie.

Madison... Czas leci szybko... Za chwilę jesień a z nią kolejne wyzwania.

U mnie dzien wczorajszy super. Za to noc dzisiejsza masakra. Mozna było sie spodziewać. Cóż będę musiała użyć większej ilości kosmetyków.

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1409987170.691259.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1409987170.691259.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 53
Ostatnia edycja:
reklama
Oszqrde to juz koniec niestety najgorszy w oczekiwaniu. Bo to niby powinno byc juz a tu doopa trzeba czekać.
Trzymam kciuki co by lekko poszlo.

Jeju kopnijcie mnie w zadek bo ja jeszcze w pizamie w luzku leze z Tomciem hihi...

Do góry