reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2014

reklama
Witajcie ,,,,ja dzis pobilam rekord hahaha w sprzataniu mieszkania -od rana do godz 15!!!!!!a to tylko kurze i podloga -ale obydwa pietra ----mala dzis stanowczo chce sie nosic ---cgyba wyczola nerwowke w domu ----m. Juz po zabiegu .wszedl do domu blady jak sciana ,ale juz jest ok i o dziwo nawet nie marudzi !!!!! Jestem dumna z niego bo myslalam ze w ostatniej chwili zrezygnuje :-/

aaaa zapomnialam dodac ze dzis u mbie dzien pizamowy ,oprocz umycia zebow nie mialam kiedy doprowadzic sie do ladu :-/ i wlasnie sobie postanowilam wziasc sie za siebie -bo dzis wygladam naprawde jak pelnoetatowa mamuska ,a ja bez make-up to koszmarrrrrrr

Sylwia moja mala nie dala rady z moimi sutkami ,prezyla sie plakala bo nic jej nie lecialo ,a drugiej wogole nie umiala zlapac -bylo mi przykro ze sie tak meczy i przeszlam na butelke

U nas masakra, Tesciowka dzis przyjechala!! Cos potwornego, od kilku dni Ja zas na nogach I zapierdzielam ze sprzataniem etc. Mam juz dosc, odmciazy nie wypoczelam a na Dexa zlego slowa nie moge powiedziec Bo jest Nadal mega grzeczny I ulozony. Tylko cos je wiecej. Z brzuszkiem malo problemow, spi pieknie, zasypia u siebie w wyrku jak nalezy etc. Jest ugodowy I taki poddajacy sie. Bardzo rzadkoooo placze. Tylko sie dopomina Lub upomina.

Waga z Wczoraj na 6 tydzien to 4600 I 56 cm. Mierzony przez Hv. Rosnie nam pieknie :-)

Gawit - normalne, najwyraźniej tyle potrzebuje. Położna powiedziała, że nie ma się czym martwić i dawać jej ile chce :-)

Sierpniowa - u mnie Mozart też się sprawdza, nigdy w życiu nie słuchałam go tyle co teraz :-) Normalnie z klasyki wolałam Beethovena lub operę :-)

Byłyśmy na długim spacerku, pięknie mi dziecię spało, potem w domku pojadło i skoro się dotleniło to dopiero teraz zdecydowało, że jednak się zdrzemnie... zobaczymy jak długo :-)

Witajcie.
Dziekuje dziewczyny za odpowiedz w sprawie jedzonka podczas kp. Juz zaczelam powoli jesc wszystko.
My dzis bylsmy na drugim spacerku, piekna pogoda i zeszlo nam godzinke a mielismy isc na 40 min.
Lilith ja juz mam dosc mojej tesciowki, ciagle mi gledzi o jedzeniu a to a jadlas sniadanie, wroci skads i do mnie jadlas cos, musisz jesc bo pomarmu nie bedziesz miec. Juz szlag trafia :/ wrrr normalnie az sie nie odzywam wtedy ;/
Sylwia88 ja tez na poczatku tak mialam z malym ale teraz jakos samo sie unormowalo i wiecej troche spi, bo wczesniej czuwal a teraz spioszek sie zrobil ;)
Ewaelinka ja do wczoraj mialam same dni pizamowe :p mylam sie rano i spowrotem w pizamke bo tak wygodnie ale jak juz zaczelismy spacerki to i ubrac sie trzeba bylo. ;)

Maly wlasnie na cycu siedzi. A dzis plakal i polozylam sie kolo niego i chcialam dac cycunia a on nie chcial przytulil sie do cyca i usnol, slodziak maly.
Pozdrawiam was i zycze milego wieczoru ;)

reklama
Witam...hmm...piatkowo? Każdy dzień taki sam i sama już nie wiem .
Antoś właśnie cycuje.
Dziś miałam dość niebezpieczne zdarzenie. Nie będę pisała wszystkiego,ale jeśli macie starszaki ale jeszcze małe to uważajcie i pilnujcie ich zachowań. U nas dziś całe szczęście na drasmśnięciu się skończyło u Tosia nas ale mogło być znacznie gorzej.

Do góry