reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Całą noc meczyly mnie skurcze 🙈 oczywiście nie regularne. Jak mi jutro lekarz powie, że nic tam się nie szykuje to się wkurzę.

reklama
Całą noc meczyly mnie skurcze 🙈 oczywiście nie regularne. Jak mi jutro lekarz powie, że nic tam się nie szykuje to się wkurzę.
Ja miałam to samo 🤪 a zaczęło się jak położyłam się do łóżka, nawet momentami zaczęły już boleć, ale jak zasnęłam to przeszło bo od 3.30 już nie śpię i nic nie czuję.

Ja miałam to samo 🤪 a zaczęło się jak położyłam się do łóżka, nawet momentami zaczęły już boleć, ale jak zasnęłam to przeszło bo od 3.30 już nie śpię i nic nie czuję.
Ja teraz też już nie czuje, ale niektóre były takie, że aż mnie krzyż bolał i nie mogłam przez nie zasnąć 🙈 mam nadzieję, że coś się zaczyna ale urodzić bym chciała pod koniec przyszłego tyg, bo mąż wtedy urlop zaczyna😁

Ja teraz też już nie czuje, ale niektóre były takie, że aż mnie krzyż bolał i nie mogłam przez nie zasnąć 🙈 mam nadzieję, że coś się zaczyna ale urodzić bym chciała pod koniec przyszłego tyg, bo mąż wtedy urlop zaczyna😁
To ja tak samo, niby chce jak najszybciej ale jeszcze nie w tym tygodniu, bo mąż od poniedziałku ma urlop a ja w ten piątek mam urodziny i chce je jeszcze spędzić w dwupaku 😁

Spokojnie ja tak mam od miesiąca to może jeszcze masz czas ;)

To ja tak samo, niby chce jak najszybciej ale jeszcze nie w tym tygodniu, bo mąż od poniedziałku ma urlop a ja w ten piątek mam urodziny i chce je jeszcze spędzić w dwupaku 😁
A nie chcesz sama sobie zrobić prezentu na urodziny? 😁 ja mam termin z om na 9 sierpnia czyli na dzień naszej rocznicy ślubu, byłby fajny prezent 😁

A czujesz że są coraz częściej? Do tej pory miałam też ale tylko od czasu do czasu, a ostatnio coraz częściej się pojawiają. Ciekawe czy to coś znaczy, czy tylko się łudzę i sobie wkręcam 🙈😂
Cała sobotę mnie męczyły i tak nic nie ruszyło, codziennie mam od godzin popołudniowych ale potem ustają i cisza. Jutro mam ostatnia wizytę ale pewnie usłyszę znów ze trzeba czekać i w każdej chwili może się zacząć a termin na niedziele

Cała sobotę mnie męczyły i tak nic nie ruszyło, codziennie mam od godzin popołudniowych ale potem ustają i cisza. Jutro mam ostatnia wizytę ale pewnie usłyszę znów ze trzeba czekać i w każdej chwili może się zacząć a termin na niedziele
To rzeczywiście juz lada dzień 😊

reklama
Do góry