reklama
Baby boom:)
Zaciekawiona BB
Ja miałam to samo a zaczęło się jak położyłam się do łóżka, nawet momentami zaczęły już boleć, ale jak zasnęłam to przeszło bo od 3.30 już nie śpię i nic nie czuję.Całą noc meczyly mnie skurcze oczywiście nie regularne. Jak mi jutro lekarz powie, że nic tam się nie szykuje to się wkurzę.
Ja teraz też już nie czuje, ale niektóre były takie, że aż mnie krzyż bolał i nie mogłam przez nie zasnąć mam nadzieję, że coś się zaczyna ale urodzić bym chciała pod koniec przyszłego tyg, bo mąż wtedy urlop zaczynaJa miałam to samo a zaczęło się jak położyłam się do łóżka, nawet momentami zaczęły już boleć, ale jak zasnęłam to przeszło bo od 3.30 już nie śpię i nic nie czuję.
Baby boom:)
Zaciekawiona BB
To ja tak samo, niby chce jak najszybciej ale jeszcze nie w tym tygodniu, bo mąż od poniedziałku ma urlop a ja w ten piątek mam urodziny i chce je jeszcze spędzić w dwupakuJa teraz też już nie czuje, ale niektóre były takie, że aż mnie krzyż bolał i nie mogłam przez nie zasnąć mam nadzieję, że coś się zaczyna ale urodzić bym chciała pod koniec przyszłego tyg, bo mąż wtedy urlop zaczyna
Spokojnie ja tak mam od miesiąca to może jeszcze masz czasJa teraz też już nie czuje, ale niektóre były takie, że aż mnie krzyż bolał i nie mogłam przez nie zasnąć mam nadzieję, że coś się zaczyna ale urodzić bym chciała pod koniec przyszłego tyg, bo mąż wtedy urlop zaczyna
A czujesz że są coraz częściej? Do tej pory miałam też ale tylko od czasu do czasu, a ostatnio coraz częściej się pojawiają. Ciekawe czy to coś znaczy, czy tylko się łudzę i sobie wkręcamSpokojnie ja tak mam od miesiąca to może jeszcze masz czas
A nie chcesz sama sobie zrobić prezentu na urodziny? ja mam termin z om na 9 sierpnia czyli na dzień naszej rocznicy ślubu, byłby fajny prezentTo ja tak samo, niby chce jak najszybciej ale jeszcze nie w tym tygodniu, bo mąż od poniedziałku ma urlop a ja w ten piątek mam urodziny i chce je jeszcze spędzić w dwupaku
Cała sobotę mnie męczyły i tak nic nie ruszyło, codziennie mam od godzin popołudniowych ale potem ustają i cisza. Jutro mam ostatnia wizytę ale pewnie usłyszę znów ze trzeba czekać i w każdej chwili może się zacząć a termin na niedzieleA czujesz że są coraz częściej? Do tej pory miałam też ale tylko od czasu do czasu, a ostatnio coraz częściej się pojawiają. Ciekawe czy to coś znaczy, czy tylko się łudzę i sobie wkręcam
To rzeczywiście juz lada dzieńCała sobotę mnie męczyły i tak nic nie ruszyło, codziennie mam od godzin popołudniowych ale potem ustają i cisza. Jutro mam ostatnia wizytę ale pewnie usłyszę znów ze trzeba czekać i w każdej chwili może się zacząć a termin na niedziele
reklama
Przez to ze nic się nie dzieje myśle ze będzie po terminieTo rzeczywiście juz lada dzień