Ja codziennie pobudka o 4 bo juz wyspana jestem.Witam sierpniowe mamy
Czy Wy też nie możecie spać?
Wczoraj nie spałam od północy do 4.30
reklama
19_dominika_92
Fanka BB :)
Ja dzisiaj zaczęłam 20 tydzien i nadal cisza … :/Hej, nigdy nie pisałam na takich forach, ale to moja pierwsza ciąża i zastanawia mnie czy już czujecie konkretnie i często/regularnie ruchy dziecka? Ja właśnie skończyłam 19 tydzień, czasem poczuję bomblowanie, ale martwię się, że powinnam czuć ruchy często i wyraźnie.
Jutro mam wizyte, wiec w koncu zobacze malenstwo i mam nadzieje, ze troszeczke sie uspokoję bo tez jyz bym chciala czuc kopniaki, zeby wiedziec, ze wszystko jest w porządku…
samotna220
Aktywna w BB
Ja potrafię zjeść obiad, do kawy dorzucić coś słodkiego i popchać jakimś owocem. Nigdy tyle nie jadłam.
Miłego tygodnia babeczki. Ja dzisiaj będę działać trochę w ogrodzie
U mnie wszystko przelatuje, jakbym nic nie zjadła
samotna220
Aktywna w BB
Ja dzisiaj miałam wizytę, widziałam Maleństwo i słyszałam bicieJa dzisiaj zaczęłam 20 tydzien i nadal cisza … :/
Jutro mam wizyte, wiec w koncu zobacze malenstwo i mam nadzieje, ze troszeczke sie uspokoję bo tez jyz bym chciala czuc kopniaki, zeby wiedziec, ze wszystko jest w porządku…
samotna220
Aktywna w BB
Hej u mnie ostatnie noce wyglądają tak, że nie mogę znaleźć dla siebie odpowiedniej pozycji ciągle przebudzam się, żeby ulozyc się inaczej ale nie śpie już tyle, co w 1 trymestrze. A Ty który jesteś tydzień?Witam sierpniowe mamy
Czy Wy też nie możecie spać?
Wczoraj nie spałam od północy do 4.30
samotna220
Aktywna w BB
Dlaczego, dlaczego, dlaczego wróciły mdłości i awersja do niektórych zapachów. Ja nie chcę. Nie mam na tyle tabletek przeciw wymiotnych by zażywać po więcej niż jedną dziennie, a wizyta za dwa tygodnie.
U Ciebie nadal sie utrzymuje? Mnie od 2 dni nawet nic nie męczy, lekkie mdłości. Ale zapachy nadal mnie drażnią. Zauważyłam, że jak zaczęłam jeść coś innego, to niektóre produkty mi nie pasują i mnie mdli, albo wymiotuję. Może u Ciebie ten sam problem się pojawił?
Zflustrowana
Nie wiem nie zwróciłam uwagi, ale teraz to się zmieni, przeanalizuje to co jem to co odstawiłam. Może faktycznie coś w tym jest.U Ciebie nadal sie utrzymuje? Mnie od 2 dni nawet nic nie męczy, lekkie mdłości. Ale zapachy nadal mnie drażnią. Zauważyłam, że jak zaczęłam jeść coś innego, to niektóre produkty mi nie pasują i mnie mdli, albo wymiotuję. Może u Ciebie ten sam problem się pojawił?
Zflustrowana
Kochane pisaliście
o mdłościach w nocy. Pisaliście o bezsenności. No to cała ja.
No to teraz tak a sobie poleżę. Pozdrawiam z nocnej pauzy od snu.
o mdłościach w nocy. Pisaliście o bezsenności. No to cała ja.
No to teraz tak a sobie poleżę. Pozdrawiam z nocnej pauzy od snu.
Ostatnia edycja:
reklama
MatkaJoanna
Dzień dobry Mamom sierpniowym
Późno zatrybilam, że takie forum zapewne istnieje. Jakos mi się od ostatniego dziecka zapomniało wszystko. Pozdrawiam Was wszystkie, dużo zdrówka
Asia, 20tydz., TP 11.08.2022
Późno zatrybilam, że takie forum zapewne istnieje. Jakos mi się od ostatniego dziecka zapomniało wszystko. Pozdrawiam Was wszystkie, dużo zdrówka
Asia, 20tydz., TP 11.08.2022