reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Hej, nigdy nie pisałam na takich forach, ale to moja pierwsza ciąża i zastanawia mnie czy już czujecie konkretnie i często/regularnie ruchy dziecka? Ja właśnie skończyłam 19 tydzień, czasem poczuję bomblowanie, ale martwię się, że powinnam czuć ruchy często i wyraźnie.
Ja dzisiaj zaczęłam 20 tydzien i nadal cisza … :/
Jutro mam wizyte, wiec w koncu zobacze malenstwo i mam nadzieje, ze troszeczke sie uspokoję :) bo tez jyz bym chciala czuc kopniaki, zeby wiedziec, ze wszystko jest w porządku…

Witam sierpniowe mamy:)
Czy Wy też nie możecie spać:)?
Wczoraj nie spałam od północy do 4.30:)
Hej :) u mnie ostatnie noce wyglądają tak, że nie mogę znaleźć dla siebie odpowiedniej pozycji ciągle przebudzam się, żeby ulozyc się inaczej ;) ale nie śpie już tyle, co w 1 trymestrze. A Ty który jesteś tydzień? :)

Dlaczego, dlaczego, dlaczego wróciły mdłości i awersja do niektórych zapachów. Ja nie chcę. Nie mam na tyle tabletek przeciw wymiotnych by zażywać po więcej niż jedną dziennie, a wizyta za dwa tygodnie.

U Ciebie nadal sie utrzymuje? Mnie od 2 dni nawet nic nie męczy, lekkie mdłości. Ale zapachy nadal mnie drażnią. Zauważyłam, że jak zaczęłam jeść coś innego, to niektóre produkty mi nie pasują i mnie mdli, albo wymiotuję. Może u Ciebie ten sam problem się pojawił?

U Ciebie nadal sie utrzymuje? Mnie od 2 dni nawet nic nie męczy, lekkie mdłości. Ale zapachy nadal mnie drażnią. Zauważyłam, że jak zaczęłam jeść coś innego, to niektóre produkty mi nie pasują i mnie mdli, albo wymiotuję. Może u Ciebie ten sam problem się pojawił?
Nie wiem nie zwróciłam uwagi, ale teraz to się zmieni, przeanalizuje to co jem to co odstawiłam. Może faktycznie coś w tym jest.

Kochane pisaliście
o mdłościach w nocy. Pisaliście o bezsenności. No to cała ja.
No to teraz tak a sobie poleżę. Pozdrawiam z nocnej pauzy od snu.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry