ja mam na 6 sierpniaTo duże dziecko ja na prenatalnych miałam 12+5 i dziecko miało 7cm.
Tak w ogóle na kiedy macie terminy? Ja na 11 sierpnia.
reklama
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Ja mam pomiędzy 21 sierpnia a 29 pierwszy syn urodził się w 42 tyg więc jakoś się nie przywiązuje do tych datTo duże dziecko ja na prenatalnych miałam 12+5 i dziecko miało 7cm.
Tak w ogóle na kiedy macie terminy? Ja na 11 sierpnia.
Ja w grudniu 38Kochana ja w tym roku kończę 40
Witam. Ma ktoś jakieś doświadczenie z wózkami dla bliźniąt. Pisalem na forum w temacie dla bliźniaków ale nie wiem czy tam ktoś jeszcze zaglada i nie dostałem zadnej odpowiedzi . Narazie najbliżej do bugaboo donkey 2 twin ale moze ktoś coś innego poleci
Też mam ochotę go obejrzećDziewczyny któraś z Was polecała film dokumentalny "oszust z tindera" skusiłam się żeby oglądnąć jest Mega, dawno nie oglądałam tak dobrego film
Ja niestety nie mam.Witam. Ma ktoś jakieś doświadczenie z wózkami dla bliźniąt. Pisalem na forum w temacie dla bliźniaków ale nie wiem czy tam ktoś jeszcze zaglada i nie dostałem zadnej odpowiedzi . Narazie najbliżej do bugaboo donkey 2 twin ale moze ktoś coś innego poleci
olka11135
Fanka BB :)
Witam. Ma ktoś jakieś doświadczenie z wózkami dla bliźniąt. Pisalem na forum w temacie dla bliźniaków ale nie wiem czy tam ktoś jeszcze zaglada i nie dostałem zadnej odpowiedzi . Narazie najbliżej do bugaboo donkey 2 twin ale moze ktoś coś innego poleci
Ja go używałam jako pojedynczego i dla mnie mega. Ale ja lubię bugaboo. A nie każdy lubi bo mają nisko gondole i kubełkowe spacerówki
Polecam, jest ciekawy i bardzo leciutko się oglądaTeż mam ochotę go obejrzeć
Dziewczyny czy jest tu jakaś, która miała hematokryt i płytki krwi przy górnej granicy w ciąży? Wiem, że w ciąży praktycznie zawsze jest to przy dolnej granicy i trochę się martwię Biorę acard i heparynę ze względu na moje wcześniejsze doświadczenia. Wiem, że były dziewczyny, które też biorą heparynę - jak u Was wyniki?
reklama
olka11135
Fanka BB :)
Eh też to przeszlam w 2016 r. Od początku grudnia do 16 stycznia kiedy w końcu miałam laparoskopię. Z tym że na początku byłam pewna że poroniłam a później dopiero w sumie przypadkiem wyszło że jednak się zagnieździła. Na stół trafiłam podobno w ostatniej chwili
Miałam jakby podobną sytuację. Tzn. od początku miałam koszmarne bóle brzucha i plamienia. Ale w pewnym momencie bardzo mi spadł poziom beta hcg - ponieważ nic nie znaleziono na USG lekarz stwierdził, że to poronienie i rzeczywiście w przeciągu kilku dni plamienia przeszły w krwawienie i było dość boleśnie i wizualnie niefajnie. No ale potem okazało się, że beta znowu rośnie, ale ponieważ nadal nie było 100% pewności gdzie ta ciąża jest to podano mi metotreksat. Leżąc w szpitalu dołączono mi w pewnym momencie dziewczynę ... znowu w identycznej sytuacji niby coś poroniła, ale po tygodniu ból się nasilił i jak przyjechała do szpitala to jajowód już pęknięty w dwóch miejscach. I nikt się nie śpieszył z operacją, zrobili ją jakieś 14h odkąd pojawiła się w szpitalu.
I o tyle jest to ciekawe, że 3 mamy poczucie, że było jakieś poronienie wcześniej - a lekarze strasznie się upierali tam u mnie w szpitalu że to niemożliwe bo pseudo pęcherzyk czy ciąża heterotopowa to są strasznie rzadkie przypadki