Dorocia83
Fanka BB :)
U mnie będzie 11 lat różnicy, jedziemy na tym samym wózkuMnie przeraża to że u mnie to będzie u jednego 10.5 lat różnicy a u drugiego 9....I mam 2 synów ....
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie będzie 11 lat różnicy, jedziemy na tym samym wózkuMnie przeraża to że u mnie to będzie u jednego 10.5 lat różnicy a u drugiego 9....I mam 2 synów ....
Ja nie mam objawów od ok 8 tygodnia, wtedy wszystko ustalo. Z dzidzią wszystko ok.Po dzisiejszym totalnym załamaniu, scenie płaczu na kuchennej podłodze i apogeum emocji postanowiłam nie czekać do 31 stycznia na wizytę (ostatnia 4 stycznia 7+3) i w poniedziałek pójdę do lekarza. Doszłam do wniosku, że zupełny brak objawów w końcówce 10 tygodnia nie jest normalny. Nie mam sił już się męczyć, muszę wiedzieć na czym stoję
to chyba wszystko zależy od dzieci wiele dzieci w tym wieku prosi rodziców o dzidziusia i są wspaniałym starszym rodzeństwemMnie przeraża to że u mnie to będzie u jednego 10.5 lat różnicy a u drugiego 9....I mam 2 synów ....
Rażących przypadków różnych zaniedbań, błędów, niezrozumiałych decyzji itd jest mnóstwo i myślę, że „walnięci katolicy” stanowią jednak niewielki odsetek tych lekarzy.Tak, tak przypadek koleżanki odnosił się do USG tam w testach by nic nie wyszło. Dlatego ja uważam, że dobre USG u dobrego lekarza to podstawa. I dobrego lekarza to mam na myśli też takiego który nie jest walniętym katolikiem i zatai cos przed pacjentką bo o tym też słyszałam
U mnie różnica między najstarszym a resztą to 12,13 i 14. Jak będą dorośli ta różnica się zatrze.Mnie przeraża to że u mnie to będzie u jednego 10.5 lat różnicy a u drugiego 9....I mam 2 synów ....
2,5 roku to już całkiem ogarnięte dziecko, nie będzie zleU mnie będzie 2,5 roku różnicy, nie wiem jak ogarnę dwójkę takich maluszków
U mnie będzie 21 miesiecy[emoji1787]U mnie będzie 2,5 roku różnicy, nie wiem jak ogarnę dwójkę takich maluszków[emoji2296]
Ja jestem 12 i 5d mdłości są okropne chociaż tyle jak jak pilnuje zeby mieć pełen żołądek to daje rade żyć Zmęczenie jest najgorsze bo nie dość że przesypiam całe noce to jeszcze większość dniaJa jakoś przedwczoraj pisałam, że czuje się już lepiej i mnie pokarało…co prawda już nie wymiotuje ale to może tez dlatego, że nauczyłam się tego unikać. Mimo wszystko strasznie mi niedobrze i to przez całe dni. Jak taki kac, że chce się wymiotować ale jednak nie wymiotujesz. Zmęczenie wróciło, zawieszam się w ciągu dnia, No i ta wieczna zadyszka, nawet ubrać się nie mogę bez przerwy na oddech. Zastanawiam się czy tak już będzie do końca… dziś jestem 12t2d
to ja nie zasypiam ale jestem jak zombie rano budzi mnie pęcherz i nie mogę już wtedy zasnąć… mam nadzieje, że to minie bo całej ciąży tak sobie nie wyobrażam. Mam też wrażenie, że jednak duże znaczenie ma ta zima i pogoda, normalnie o tej porze roku też nie tryskam energiąJa jestem 12 i 5d mdłości są okropne chociaż tyle jak jak pilnuje zeby mieć pełen żołądek to daje rade żyć Zmęczenie jest najgorsze bo nie dość że przesypiam całe noce to jeszcze większość dnia