reklama
Klaudia_
Fanka BB :)
O ktoś tu ma taki pomysł jak jaA to w sumie dobrze się składa, bo właśnie pomyślałam, ze chciałabym nazwać swoje dziecko Julia, a głupio by było jakby chłopak dostał takie imię
WitajWitam się i ja pierwszy raz @milla01 mnie kojarzy z innego wątku. Dopiero dziś odwazylam się napisac bo byłam dziś na wizycie. Bąbel rośnie. Ulga ogromna. Więcej o sobie z chęcią opowiem na wątku prywatnym, tutaj niestety mam obawy. Proszę o dopisanie. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie :-)
Zobacz załącznik 1359700
Magdusia88
Mi powiedzieli że od 9+0, ale najlepiej w okolicach 10 tc. Zastanawiali się, ale ciąża wyszła starsza i zrobili. Jak nie wyjdzie wynik to powtórzą za darmo [emoji3526]A 10+0 to nie za wcześnie na NIPT? U mnie mówili,ze 10+4 to najwcześniej jak można,w razie minimalnego przesunięcia,bo koniecznie musi być skończony 10tc
Angie777
Aktywna w BB
Cudna dzidzia Który to tydzień ?Witam się i ja pierwszy raz @milla01 mnie kojarzy z innego wątku. Dopiero dziś odwazylam się napisac bo byłam dziś na wizycie. Bąbel rośnie. Ulga ogromna. Więcej o sobie z chęcią opowiem na wątku prywatnym, tutaj niestety mam obawy. Proszę o dopisanie. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie :-)
Zobacz załącznik 1359700
Lavieest
Ale te zdjecia są super! WitamyWitam się i ja pierwszy raz @milla01 mnie kojarzy z innego wątku. Dopiero dziś odwazylam się napisac bo byłam dziś na wizycie. Bąbel rośnie. Ulga ogromna. Więcej o sobie z chęcią opowiem na wątku prywatnym, tutaj niestety mam obawy. Proszę o dopisanie. Mam nadzieję że mnie przyjmiecie :-)
Zobacz załącznik 1359700
Johanna_85
moja lekarka powiedziala,ze absolutnie nie moge pracować.Poki co dala mi zwolnienie l4,a pozniej pomyslimy o zakazie pracy.Zależy jaka kto ma sytuację, kto ma ryzyko zachorowania (w sensie kontakt z innymi). Ja mam taki zawód,że mam ciągły kontakt z ludźmi i staram się nie ściągać maseczki,dezynfekować ręce itd. Niestety nie mogę pójść na L4 w tym momencie. Poza tym dobrze się czuję (poza strasznymi mdlosciami). Jak masz się jednak narażać,to przy tylu zachorowaniach trzeba rozważyć,czy nie lepiej siedzieć w domu.
Johanna_85
mam taka nadzieje!Podobno przy dziewczynce są wzmożone objawy ciążowe ile w tym prawdy to nie wiem możliwe że zabobon
reklama
Dorocia83
Nie koniecznie.mam taka nadzieje!
U mnie z córką było totalnie brak objawów. Nie wiedziałam co to mdłości czy inne udziwnienia.
Jedynie to plamiłam 3 tygodnie i bolały mnie piersi, więc wydaje mi się że to jednak zabobon