olka11135
Fanka BB :)
Ojej przestańcie z ta starością nie mogę tego czytać, nie rozumiem tego, dlaczego kobiety dorzucają sobie stresu myśląc o swoim wieku. Jeśli jesteście płodne, to nie ma opcji, żebyście były stare. Ja mam nawet zamiar być mloda będąc babcia, to kwestia podejścia mam jakoś tak, ze się czuje 10 lat młodziej niż mam i myśle, ze z takim podejściem w życiu jest łatwiej. Nie dorzucajmy sobie kolejnych ciężarów!
To chyba bardziej chodzi o po prostu zmęczenie. Choć ja myślę, że sam wiek nie jest tak ważny, co ilość dzieci bardziej. Ja np już nie mam tyle energii co mając 21 lat. I jakość czasu z moimi dziećmi zdecydowanie spada. Chociażby np. mając termin na 29 sierpnia jakos początkiem sierpnia zabrałam syna z Warszawy do Łodzi pociągiem. Byliśmy tam w zoo, potem w maufakutrze wszystko na nogach lub komunikacja. Syn mi zasnął w między czasie więc nawet go sporo nosiłam (miał 4 lata, ważył pewnie z 30kg). I ja się czułam świetnie. Mimo upału i końca ciąży. Teraz? W życiu bym się na takie coś nie porwała Wtedy miałam nie całe 24 lata, teraz mam 32
Ostatnia edycja: