Porannelatte
Fanka BB :)
Ach dobre pytanie otóż od lat mam taką przypadłość związaną z hemoroidami i stresem - w nocy budzi mnie..ból odbytu. Taki jakby skurcz. Już nauczyłam się, że w takiej sytuacji muszę wziąć nospę i trochę się rozluźnić, ewentualnie rozważyć 2Kobieto 3:19 rano (czy to jeszcze w nocy)? Czemu ty nie śpisz o tej godzinie
Więc wstałam w nocy, wzięłam tabletkę i zaczęłam czytać forum dla rozluźnienia. Jak mi przeszło, stwierdziłam, że czuję coś pomiędzy głodem a mdłościami i wymyśliłam, że zjem cząstkę mandarynki dla orzeźwienia. W tym celu otworzyłam lodówkę i..zaatakował mnie zapach pieczonego schabu teściowej
Zrobiłam sprint do muszli i to były moje pierwsze ciążowe wymioty. W 10 tygodniu. Jak myślałam, że teraz będzie już tylko lepiej
Czekaj, czasem teraz nie masz mniej? Mi wyszło z badań również 0,216 co jest wynikiem ujemnym.Odebrałam wyniki krwi i moczu. Niby dobre, w normach. Niepokoi mnie tylko TSH i toxo Igm.
TSH mam 5,46 a normą jest oznaczona do 4,20. Czyli za wysokie. Co to oznacza? W poprzedniej ciąży miałam 2,76 bo spojrzałam w stare wyniki.
Igm mam teraz 0,216 a w poprzedniej ciąży 0,819. Czemu więcej?