Myszka1403
Fanka BB :)
Który to tydzień?Ja już po wizycie dzidziuś ładnie rośnie, ma 3.69cm
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Który to tydzień?Ja już po wizycie dzidziuś ładnie rośnie, ma 3.69cm
Przytulam [emoji8] Jak minie ten tydzień będzie troszeczkę lżej na duszy. To taki kamień milowy u ciężarnych po stracie. Większość z nas tak ma.Tak mi dziś smutno. We wrześniu byłam w 9t2d (tak jak dziś), kiedy dowiedziałam się, że ciąża się zatrzymała. Mam dziś bardzo złe przeczucia. Wizyta u lekarza za dwa tygodnie. Mam wrażenie, że nie mam żadnych objawów ciąży. Nawet nie jestem zdenerwowana, tylko ten smutek... Chciałam się wyżalić. Nie mam komu, po poprzedniej stracie nie powiem nikomu o ciąży jeszcze długo
Gratuluję[emoji7] widać jak macha nóżkami [emoji2956]Ja już po wizycie [emoji28] dzidziuś ładnie rośnie, ma 3.69cm [emoji7]
Ja już po wizycie dzidziuś ładnie rośnie, ma 3.69cm
Piękne zdjęcie! Jakie wyraźneJa już po wizycie dzidziuś ładnie rośnie, ma 3.69cm
Pięknie10w4d
tez mam femibion,ale w poprzednich ciazach bralam na poczatku tez tylko kwas foliowy..Ja biorę femibion Natal 1. Nie są zupełnie małe ale bardzo duże też nie są. Jak skończę opakowanie to przejde na 2.
Nie może jak masz stwierdzoną ciążę. Trzeba by looknąć w kodeks pracy.
nieDziewczyny czy test papa z krwi trzeba pobierać na czczo?