Klaudia_
Fanka BB :)
3,74 cmIle cm miało dziecko?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
3,74 cmIle cm miało dziecko?
Daj znać co Ci lekarz poradzi, też mam z tym duży problem. Pojawiły się u mnie te problemy pod koniec pierwszej ciąży, a teraz ledwo trzeci miesiąc i już nawrót ze zdwojoną siłą aż się boje co się będzie działo później, a już poród naturalny i ogromne parcie to aż strach pomyślec. Nie wiem czy w ogóle w ciąży można to jakoś leczyć czy tylko zbilansowana dietaNie wiem co to szczelina ale już niestety wiem co to hemoroidy....jakimś cudem wbiłam się na jutro na termin prywatnie
Możesz używać czopków i maściDaj znać co Ci lekarz poradzi, też mam z tym duży problem. Pojawiły się u mnie te problemy pod koniec pierwszej ciąży, a teraz ledwo trzeci miesiąc i już nawrót ze zdwojoną siłą aż się boje co się będzie działo później, a już poród naturalny i ogromne parcie to aż strach pomyślec. Nie wiem czy w ogóle w ciąży można to jakoś leczyć czy tylko zbilansowana dieta
Moim zdaniem lepiej zrobić kilka dni wcześniej, wtedy na prenatalnych masz już wynik i lekarz może na podstawie pomiarów z usg podać Ci wyniki testuMoja ginekolog dzisiaj za bardzo mi nie wytłumaczyła skierowań, które dostałam, nawet nie wiedziałam o paru z nich. Wydaje mi się ze na wszystkie oprócz Pappa mogę iść w tym tyg a Pappa zrobić w dniu prenatalnych. Czy tak to działa?
Zobacz załącznik 1355989
Właśnie zadzwoniłam na infolinie i pani mi powiedziała, ze Pappa musi być w odstępie do 24h od usg prenatalnego. A jak długo czeka się na wyniki Pappa?Moim zdaniem lepiej zrobić kilka dni wcześniej, wtedy na prenatalnych masz już wynik i lekarz może na podstawie pomiarów z usg podać Ci wyniki testu
Dam na pewno. Powiem Ci że cholernie się boję tej wizyty i tego co dalej. Z tym że ból i dyskomfort mam już cały czas ale jeśli zdecyduje się na jakiś zabieg usunięcia a potem będzie duży ból to nie wiem jak sobie poradzę nie biorąc leków...Daj znać co Ci lekarz poradzi, też mam z tym duży problem. Pojawiły się u mnie te problemy pod koniec pierwszej ciąży, a teraz ledwo trzeci miesiąc i już nawrót ze zdwojoną siłą aż się boje co się będzie działo później, a już poród naturalny i ogromne parcie to aż strach pomyślec. Nie wiem czy w ogóle w ciąży można to jakoś leczyć czy tylko zbilansowana dieta
Czopki i maść przy zaawansowanym stadium zupełnie nic nie dają....Możesz używać czopków i maści