reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Witajcie ☺️ postanowiłam dołączyć do wątku, mam nadzieję że mnie przygarniecie. Odkryłam go dopiero dziś i starałam się nadrobić ale nie jest to łatwe, w końcu to już przeszło 500 stron. 😉 Jestem zupełną świeżynką zarówno jeżeli chodzi o udzielanie się na forum jak i o ciążę 😉
Jak na ten moment czekam na drugą wizytę u lekarza, na pierwszej byłam 20 grudnia i widziałam bijące serduszko ♥️ aktualnie 11 tydzień ciąży, choć nadal sama w to nie dowierzam...będzie mi bardzo miło zagościć tu na dłużej i być częścią Waszej grupy 😊

Moja ginekolog dzisiaj za bardzo mi nie wytłumaczyła skierowań, które dostałam, nawet nie wiedziałam o paru z nich. Wydaje mi się ze na wszystkie oprócz Pappa mogę iść w tym tyg a Pappa zrobić w dniu prenatalnych. Czy tak to działa?
Zobacz załącznik 1355989
Mój ginekolog robi też prenatalne i dzisiaj mnie ostrzegał, żeby w niktórych laboratoriach mówią by PAPPa zrobić przed samym usg, natomiast nie. Mnie wysłał w 10 tygodniu na krew by zrobić ten test, a w 12 tygodniu przyjść na prenatalne - ponoć to dopiero jest miarodajne...

Mój ginekolog robi też prenatalne i dzisiaj mnie ostrzegał, żeby w niktórych laboratoriach mówią by PAPPa zrobić przed samym usg, natomiast nie. Mnie wysłał w 10 tygodniu na krew by zrobić ten test, a w 12 tygodniu przyjść na prenatalne - ponoć to dopiero jest miarodajne...
Mi właśnie ginekolog nic nie mówiła, ze mam je robić w innym czasie; albo byłam az tak zestresowana, ze nie pamiętam, ale nie sadze.

To chyba zdanie tylko tego konkretnego lekarza :)

reklama
Do góry