Czasem jakaś niespodzianka się pojawi ale ogólnie stan cery bardzo spokoGrejpfruta to nie lubię akurat, babcia mi go wpychała przez całe dzieciństwo i teraz został mi wstręt do nich. a jak cera? Bo ja mam trądzik jak nigdy
reklama
Aniaaa30
Fanka BB :)
Miałam taką sytuację Poprostu powiedziałam prawdę , ze z dnia na dzień ustąpiły mi objawy i bardzo się martwię a mój lekarz ma chwilowo wolne i nie przyjmuje . Nie było problemu ze strony drugiego lekarza. A ja miałam na jakiś czas spokojną głowęŁo matko. Masz sensacje kochana.
Dziewczyny idąc do innego gina na przygodne usg to co mówicie? Bo ja nie chce zmieniać lekarza. Chciałabym tylko podejrzeć czy ciąża jest żywa. Od wczoraj jak ręką odjął objawy. Dzisiaj już nawet piersi bardzo mało wrażliwe i całą kawę wypiłam. Jestem w 10tc (9+4) I martwi mnie nagła utrata objawów. Nie wiem gdzie tak po prostu na usg się dostanę ale do 19go to osiwieję.
Ja tak byłam raz sprawdzić u kogoś innego i po prostu powiedziałam prawdę, że mam lekarza prowadzącego ale dostałam termin usg odległy i się stresujęŁo matko. Masz sensacje kochana.
Dziewczyny idąc do innego gina na przygodne usg to co mówicie? Bo ja nie chce zmieniać lekarza. Chciałabym tylko podejrzeć czy ciąża jest żywa. Od wczoraj jak ręką odjął objawy. Dzisiaj już nawet piersi bardzo mało wrażliwe i całą kawę wypiłam. Jestem w 10tc (9+4) I martwi mnie nagła utrata objawów. Nie wiem gdzie tak po prostu na usg się dostanę ale do 19go to osiwieję.
MtV
To moj termin z 2021U mnie na 20
Dithka
Ciąże prowadzę prywatnie, ale umówiłam się dodatków do Medicover bo mam stamtąd pakiet z pracy. W zasadzie nie planuje nic im mowic, a wizyty traktować jaki dodatkowe plus dobrze będzie mieć skierowania na cześć badań chociażŁo matko. Masz sensacje kochana.
Dithka
Wydaje mi się, ze rejestr jest obowiązkowy od lipca. A od stycznia to dobrowolne zgłoszenie, zależne od każdej placówki indywidualnieMam jeszcze do was inne pytanie. Może kontrowersyjne. Prowadzi któraś z was ciążę na NFZ? Jak to jest z tym rejestrem ciąż?
Martini$
Dziewczyny u mnie moje uciążliwe mdłości dziś zniknęły, ból piersi też odczuwam wiekszy apetyt.Minione 2 tygodnie upłynęły na jedzeniu chleba z masłem 1 x dziennie.Oby nie oznaczało to nic złego.Trzecia ciąża i każda inna.Obecna zdecydowanie lżejsza, mimo wieku.Dziś męczy mnie tylko zgaga i senność. (7+3)
Słoneczko świeci
Dziewczyny marchewka tuszona z groszkiem do tego szynka i ser. Czegoś takiego nigdy nie jadłam, rewelacja Mdłości przeszły
reklama
KaweczkaSro
Zaciekawiona BB
tak! uwielbiam i też noszę na co dzień.Zalando, HM - szczególnie polecam takie topy z gumką w hm - ja je kocham i bez ciąży bo nie noszę stanika