u mnie na mdłości w ciągu dnia świetnie działał grejfrutMnie mdli codziennie rano chwile po przebudzeniu. Niby chce się wymiotować ale nie mogę . Ratuje mnie herbata z cytryna i miodem i ciastka korzenne.
reklama
Myszka1403
Fanka BB :)
Grejpfruta to nie lubię akurat, babcia mi go wpychała przez całe dzieciństwo i teraz został mi wstręt do nich. a jak cera? Bo ja mam trądzik jak nigdyu mnie na mdłości w ciągu dnia świetnie działał grejfrut
Johanna_85
2,52 cm w 9t2d z usg ,a z miesiączki 10t2d.Dziewczyny. Jestem w 8tyg6d, wczoraj dzidzius mial 1.8cm i ruszal juz lapkami i nogami. Zastanawiam sie tylko czy nie rosnie za wolno, bo w czw 12dni wczesniej mial 0.9mm czyli nie rośnie 1mm na dzien. Jakie duże sa wasze dzidzie
Wiec teoretycznie na 10 tc tez jest za mały/a
MtV
Takiej różnicy nie bierze się pod uwagę, wiec liczy się tylko termin z om mi tylko raz zmieniono termin jak w pierwszym trymestrze miałam na różnych usg 9 i 11dni różnicy w stosunku do terminu z om8 tydzień według OM, a usg 7t4d
olka11135
A czy wam tez kiedyś inne kobiety mówiły: „ciąża to taki piękny czas” ?
Aaah co za bzdury! Oczywiście ja nigdy nie dotrwałam do ruchów dziecka itd- to na pewno jest piękne ale ile kobieta czasem musi myśleć, stresować się, badać. Powiem wam, że na ten moment bycie w ciąży kojarzy mi się tylko źle, chciałabym aby było inaczej i żeby w końcu poszło coś po myśli. Objawy- źle. Brak objawów- jeszcze gorzej ja już nie czytam tyle ile na początku. Jestem tylko tutaj ale i tak wszystko mnie przytłacza.
Mój ból piersi przerodził się w nie ból i rzeczywiście tez mam taką tkliwości tylko w okolicy brodawek
Dla mnie moje ciążę to był piękny czas. Kochałam być w ciąży. Więc zupełnie nie wiem czemu teraz tak. Właśnie może za starzy jesteśmy
Myszka1403
Dlatego tez się tym nie sugerujeTakiej różnicy nie bierze się pod uwagę, wiec liczy się tylko termin z om mi tylko raz zmieniono termin jak w pierwszym trymestrze miałam na różnych usg 9 i 11dni różnicy w stosunku do terminu z om
Póki co cieszymy się ze mamy 1,1cm fasolkę
MtV
Ja się czuję zawsze tak samo źle niezależnie czy miałam 22lat czy 30+ aczkolwiek uważam, ze ciało regeneruje się zdecydowanie lepiej po ciąży jeśli jest młode.Dla mnie moje ciążę to był piękny czas. Kochałam być w ciąży. Więc zupełnie nie wiem czemu teraz tak. Właśnie może za starzy jesteśmy
Ło matko. Masz sensacje kochana.Nie dużo. W 2 tygodnie z 290 na 352
Jestem na IP i czekam na ich wyniki krwi. Bo to 352 miałam w innej diagnostyce. Jestem po usg i nie widać ciąży nigdzie. Endometrium spadło z 14mm na 5mm
Nie wiem czemu to urosło. I lekarz potwierdził moje obawy i na 100% pcos
Dziewczyny idąc do innego gina na przygodne usg to co mówicie? Bo ja nie chce zmieniać lekarza. Chciałabym tylko podejrzeć czy ciąża jest żywa. Od wczoraj jak ręką odjął objawy. Dzisiaj już nawet piersi bardzo mało wrażliwe i całą kawę wypiłam. Jestem w 10tc (9+4) I martwi mnie nagła utrata objawów. Nie wiem gdzie tak po prostu na usg się dostanę ale do 19go to osiwieję.
KaweczkaSro
Zaciekawiona BB
Moja ginekolożka powiedziała mi ostatnio, że jak ich nie ma, to nie znaczy,że coś jest nie tak, bo każda kobieta jest inna. Ja - pomijając totalny ból piersi - czułam się znakomicie do wczoraj, ale dziś już ponownie super.No właśnie z tymi objawami tez różnie piszą ale z reguły jak są to dobry znak
reklama
Martini$
U mnie na 20Hejka jestem w 8 tygodniu serduszko bije termin na 19 sierpnia Pozdrawiam