reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Ja mam na prawym jajniku. Też miała ok 7 cm. Lekarz dał mi duphaston. Po dwóch tygodniach zmniejszyła się do 5cm. Też mam co jakiś czas bóle. Podobne do tych przy owulacji tylko mocniejsze.
Właśnie ja też biorę Duphaston. I liczę, że też się zmniejszy. Właśnie to taki ból, coś takiego jak opisujesz.

reklama
Co do prenatalnych. Ja jeszcze nie umowiona, ale jestem przed tą pierwszą wizytą nadal. Jak będzie ok to też od razu będę się umawiać.

Tez mam tylozgiecie i zdecydowanie brzuch jest większy w 7 tyg. Tylko zapewne to kwestia świat 😅 i nie mogę go wciągnąć i jest cały czas taki najbardziej wydety.
Ja za każdym razem staje przed lustrem i sobie mówię wooow widać jaki fajny brzuszek bajer 😂😂😂 a potem idę siku i brzuch znika a mnie ogarniają smuteczki 😅😅😅
Ja w 8+5 tc.

A jesteście już zapisane na prenatalne?
Prenatalne w sensie to usg zwane genetycznym czy coś innego ? Na to usg jestem zapisana 17 stycznia to będzie 11+3 czyli dość wcześnie ale już nie mogę wysiedzieć aby zobaczyć dzidzi bo ostatnie usg miałam między 6 a 7 tyg
Tez mam tylozgiecie :) tu jestem np 4tyg przed porodem (pierwsza ciąża)
Jej jaki mały fajny brzuszek 😍😍😍 może i ja będę miała mały będę dawać update czy rośnie na razie oceniam go jako totalnie płasko 😅😅 (chyba ze musze siku 😂😂)

reklama
Do góry