Miałaś bardzo zgrabny brzuszek.Tez mam tylozgiecie tu jestem np 4tyg przed porodem (pierwsza ciąża)
Czyli razem się stresujemy.Ja też 19.01!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Miałaś bardzo zgrabny brzuszek.Tez mam tylozgiecie tu jestem np 4tyg przed porodem (pierwsza ciąża)
Czyli razem się stresujemy.Ja też 19.01!
Mi mój lekarz powiedział aby te testy pappa wykonywać dopiero jak się zrobi usg genetyczne i poczuje się potrzebę albo odpukać co będzie niepokojącego, ze wcześniej to nie warto bo to czysta statystyka komputer oblicza jakie są szanse na urodzenie zdrowego dziecka - szanse a nie fakt. Wiec ja sobie je na razie odpuszczam i czekam na genetyczneJa idę 28.01, to będzie mój 12 tydzień.
Dziewczyny a ten test Pappa to mogę zrobić w 10 tygodniu ciąży?
Który to będzie tydzień?Ja też 19.01!
12+2 według ostatniego usgKtóry to będzie tydzień?
Ja test PAPPA robiłam w drugiej ciąży i zrobiłam go chwilę przed usg, żeby przyjść już z wynikiem krwi na prenatalne.Ja idę 28.01, to będzie mój 12 tydzień.
Dziewczyny a ten test Pappa to mogę zrobić w 10 tygodniu ciąży?
11t6dKtóry to będzie tydzień?
Wiem,tylko pytanie czy dostane l4...Jeśli pójdziesz na l4 jeszcze przed końcem umowy a najpóźniej w ciągu 14 dni od zakończenia umowy to masz płatny zasiłek chorobowy a potem macierzyński normalnie, więc nie masz czym aż tak bardzo się stresowac
U mnie dziś teżEhhh... na wkładce różowo. Zaczynam panikować