Andzia8989
Zaangażowana w BB
Ja też mało się udzielam, bardziej czytam co piszecie. Choć to moja druga ciąża to onieśmiela mnie wasza wiedzaHej dziewczyny Mam 30 lat, jestem z Krakowa, to moja pierwsza ciąża- staraliśmy się ponad 1,5 roku, ze względu na wyniki badań nie dostawaliśmy wielkich szans. I jak to bywa, udało się, gdy trochę odpuściliśmy
Zaglądam na forum od jakiś dwóch tygodni, bałam się odezwać- to mój pierwszy raz na jakimkolwiek forum, no i trochę nie wierzyłam, że ta ciąża się utrzyma. Z ostatniego usg wynika, że jestem na początku 9 tygodnia a termin wychodzi na koniec lipca/początek sierpnia
Mam nadzieję, że mogę tu z Wami zostać, przeglądnęłam sporo stron wstecz i panuje tu przyjazna atmosfera, więc zebrałam się na odwagę
Dzisiaj byłam na becie 6+0d wynik 30000, w sylwestra powtórka. Moja doktorka powiedziała, że mam iść na zwolnienie obowiązkowa jak wynik będzie prawidłowy. Pracuje w przedszkolu... W pierwszej ciazy pracowalam do 6 miesiąca. Był to inny rodzaj pracy - fizyczna u wtedy nikt się nade mną nie litował. Wtedy rodziłam w Niemczech.