Mi narazie bardzo brakuje objawów ciąży niby powinnam się cieszyć że brak mdłości ale tak chwilami myśle, ze chociaż przez jeden dzień bym chciała mieć żeby poczuć, że naprawdę jestem w ciąży i mi się to nie przyśniło a na usg najchętniej chodziłabym co drugi dzień żeby sprawdzać czy wszystko jest w porządku, ale to pewnie panika bo w okół słyszę ze któraś z koleżanek pierwsza ciąże traciła w pierwszym trymestrze.
Dziewczyny powiedzcie czy badania lekarz zlecał wam na pierwszej wizycie? Co prawda u lekarza prowadzącego byłam w piątym tygodniu, wtedy nic nie zlecił, wczoraj byłam u innej Pani doktor ale tez nic nie zleciła. W przyszła środę mam wizytę u swojego lekarza i zastanawiam się czy robić już wyniki na własną rękę czy czekać na konkretne wytyczne od lekarza.
Dziewczyny powiedzcie czy badania lekarz zlecał wam na pierwszej wizycie? Co prawda u lekarza prowadzącego byłam w piątym tygodniu, wtedy nic nie zlecił, wczoraj byłam u innej Pani doktor ale tez nic nie zleciła. W przyszła środę mam wizytę u swojego lekarza i zastanawiam się czy robić już wyniki na własną rękę czy czekać na konkretne wytyczne od lekarza.