reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
To ja też się pochwalę. Od piątku przyrost o 180 % chyba już nie będę robiła i grzecznie zaczekam na wizytę. 😍
Ja trzy razy robiłam i przestałam, chociaż nie powiem ze nie korci mnie sprawdzić, ale u mnie ostatnia beta 2147 i widoczny pęcherzyk, więc już chyba nie ma sensu, za 10 dni wizyta, chyba spokojnie poczekam

reklama
Nie wiem bo jeździłam nimi tylko po sklepie :)
Ale wizualnie mi się podobają więc zobaczymy. Ja i tak będę potem używała głównie babyzen yoyo bo to był jeden z lepszych wózków jaki spotkałam :)
Rozumiem, pytałam się, bo myślałam, że może to już jest u Ciebie sprawdzona firma :-) A ja zielona jestem i jakby nie mam się kogo podpytać 😁

Do góry