reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Rozumiem, pytałam się, bo myślałam, że może to już jest u Ciebie sprawdzona firma :-) A ja zielona jestem i jakby nie mam się kogo podpytać 😁
Rdzilabym się bardziej na spacerówce skupić jak gondoli. Ja mam bebetto, bo cybex najzwyczajniej w świecie nie na moją kieszeń, za to foteliki już z tej firmy mam i polecam. Bezpieczne, solidne.

Ja tez chce cybex priam ☺️
Choć nie mam z tymi wózkami żadnego doświadczenia,czytałam różne rankingi i opinie ,poza tym jak u Olka11135 - bardzo mi się podobają

Dlaczego?

Dla mnie mówienie o tematach „tabu” jak poronienia itp jest normalne więc w sumie nie mam powodu by rodzinie, koleżankom czy pracodawcy nie mówić choćby od razu.
Nigdy nie poroniłam, ale jestem sobie w stanie wyobrazic, ze podzielenie się informacją o wczesnej ciąży z szerszym gronem ludzi wiążę się potem z dużą ilością pytań. Myślę, że dla kogoś, kto bardzo wyczekiwał ciąży to może być zwyczajnie trudne. Nie widzę jednak powodu, dla którego miałabym nie mówić najblizszym bez względu na to jakie będą dalsze losy ciąży.

Ja tez chce cybex priam ☺️
Choć nie mam z tymi wózkami żadnego doświadczenia,czytałam różne rankingi i opinie ,poza tym jak u Olka11135 - bardzo mi się podobają
Oh tak są piękne, ale dla niższych rodziców. Dla mnie gondola wydawała się za nisko.

Ale obojętnie się przy nich nie przejdzie. Fura piękna

Rdzilabym się bardziej na spacerówce skupić jak gondoli. Ja mam bebetto, bo cybex najzwyczajniej w świecie nie na moją kieszeń, za to foteliki już z tej firmy mam i polecam. Bezpieczne, solidne.
O super, dziękuję za sugestie ☺️ Też doszły mnie słuchy że firma Adamex jest okej. A na bebetto popatrzę 😁

Dlaczego? Gondola to tylko 5-6 miesięcy. Ja akurat zwracałam uwagę na jedno i drugie.
Moim faworytem był bugaboo, ale jak zobaczyłam go na żywo to okazało się, ze to wózek dla krasnali (chyba, żaden inny wózek nie ma tak nisko osadzonej gondoli). Powinno licznych zalet musiał odpaść. Ja sobie bardzo chwalę moj ukochany Stokke, ale nie ten instagramowy tylko trailz. Jestem totalnym przeciwieństwem w przypadku gondoli do bugaboo, co z racji wzrostu i cc miało dla mnie duże znaczenie.

Zle przeczytałam. Te uważam, ze ważniejsza jest spacerówka, ale warto sobie chociaż zmierzyć gondole, zwłaszcza jeśli planuje się ja dłużej używać, bo różnice między markami są różne.

Ostatnia edycja:
Mi łatwiej powiedzieć osobom, które się za bardzo nie angażują, jak np przyjaciele. Dziadkom planuje powiedzieć na Dzień Babci i Dziadka. Wtedy też reszta rodziny. Ale zobaczymy jak to wyjdzie ;)

reklama
Do góry