reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Hej Dziewczyny, ja już po wizycie. Pęcherzyk 5mm, luteina dopochwowo 2xdziennie.
To 6t6d. I moje pytanie , czy na tym etapie nie powinno być już bicia serduszka?

reklama
Kurczę,nie jeździłam… 🙈podoba mi się i moje znajome je tez kupiły,jednak żadna jeszcze nie używała,wiec ciężko powiedzieć .
Ale na pewno przed zakupem przejdę się do sklepu i sprawdzę.
Dla mnie wózek musi nie tylko ładnie wyglądać,ale tez być miękki,wygodny i praktyczny.

Zobaczymy…
Póki co bardziej skupiam się na cybex xplory,ale może to się jeszcze zmieni

Dlaczego? Gondola to tylko 5-6 miesięcy. Ja akurat zwracałam uwagę na jedno i drugie.
Moim faworytem był bugaboo, ale jak zobaczyłam go na żywo to okazało się, ze to wózek dla krasnali (chyba, żaden inny wózek nie ma tak nisko osadzonej gondoli). Powinno licznych zalet musiał odpaść. Ja sobie bardzo chwalę moj ukochany Stokke, ale nie ten instagramowy tylko trailz. Jestem totalnym przeciwieństwem w przypadku gondoli do bugaboo, co z racji wzrostu i cc miało dla mnie duże znaczenie.

Zle przeczytałam. Te uważam, ze ważniejsza jest spacerówka, ale warto sobie chociaż zmierzyć gondole, zwłaszcza jeśli planuje się ja dłużej używać, bo różnice między markami są różne.

Piszę to ponieważ dużo ludzi narzeka na wózki 2w1. Spacerówka zajmuje dużo miejsca + stelaż.

Ja nie kupowałam osobno spacerówki. Bazowalam na tym co miałam, ale w niektórych momentach było ciężko się zapakować do samochodu i po głowie chodziła mi spacerówka. 🤣 Tylko moje dziecko wybrało nogi jak kółka. Problem się rozwiązał sam.

Piszę to ponieważ dużo ludzi narzeka na wózki 2w1. Spacerówka zajmuje dużo miejsca + stelaż.

Ja nie kupowałam osobno spacerówki. Bazowalam na tym co miałam, ale w niektórych momentach było ciężko się zapakować do samochodu i po głowie chodziła mi spacerówka. 🤣 Tylko moje dziecko wybrało nogi jak kółka. Problem się rozwiązał sam.
Zgadzam się, ze zajmują więcej miejsca. Na wyjazdy pewnie kupimy coś lżejszego, ale często mała i lekka idzie w parze z taka, która nie poradzi sobie z niczym więcej poza trochę nierównym chodnikiem. Mieszkam blisko lasu i zależy mi, ze moc w nim spacerować. Niestety wózki koleżanek wymiekały na takim terenie.

reklama
Do góry