KasiaZb
Aktywna w BB
Nie wywalił bo mierzyłam bardzo często aby to sprawdzić .Cukier po produktach "zakazanych" moze wywalić po 15 minutach, 30 minutach, godzinie albo dwóch
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie wywalił bo mierzyłam bardzo często aby to sprawdzić .Cukier po produktach "zakazanych" moze wywalić po 15 minutach, 30 minutach, godzinie albo dwóch
Umów się kochana i będziesz spokojniejsza . Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze .Cześć dziewczyny. Nie wiem co robić, obudziłam się z mega bólem brzucha jak na okres... Nie wiem czy dzwonić umówić się na. Wizytę prywatna, a jeszcze dziś na popołudniu do pracy, pierwszy dzień po chorobowym.... Co robić bardzo się boję i to uczucie jakbym miała zaraz dostać @
A insulinę bierzesz tylko na noc? Jaki miałaś poziom po godz i dwoch? Wizytę mam w poniedziałek u diabetolog i caly czas sie boje, że będę musiała braćPo krzywej. Oczywiście to był żart że mogę pierogi wcinać . Rano cukier w normie .
Pęcherzyk ok 1000, zarodek z serduszkiem przy ok 15-18000Czy ktoras z Was robiła ostatnio betę i miała w tym czasie usg? Jeśli tak to jakie miałyście wartości i co było widać?
Dzięki. Ja miałam wczoraj prawie 20000 w 5+4. Na usg był pęcherzyk, ale bez zarodka i serduszka. W poprzednich ciążach na tym etapie zawsze było już bojące serduszko. Jestem świeżo po covidzie, wiec podejrzewam, ze infekcja miała wpływ na ciążę i raczej nic więcej już sie nie rozwinie.Pęcherzyk ok 1000, zarodek z serduszkiem przy ok 15-18000
Super ! To dopiero magia świąt!
dzwoniłam do lekarza wcisnal mnie na wizytę na 17.20 teraz tylko, jak powiedzieć pani kierownik że nie przyjdę do pracy na popoUmów się kochana i będziesz spokojniejsza . Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze .