Ja salami, paczkami idzieMacie może już smaka na coś konkretnego? Ja przed chwilą opykałam kiełbasę z grilla z warzywami i serio nigdy mi tak kiełbasa nie smakowała
reklama
Hej, dziewczyny, nie wiem co mam o tym sądzić. Chyba zaliczam się do Waszej grupy
Dzis rano zrobiłam dwa testy (3 dni przed), wyszły ewidentnie pozytywnie, ale były to testy przechowywane w dosyć ciepłym miejscu, może to mieć wpływ na wynik? Teraz zrobilam kolejny test, nowy i jest bardzo bladziutka kreska. Co o tym myślicie?
Dzis rano zrobiłam dwa testy (3 dni przed), wyszły ewidentnie pozytywnie, ale były to testy przechowywane w dosyć ciepłym miejscu, może to mieć wpływ na wynik? Teraz zrobilam kolejny test, nowy i jest bardzo bladziutka kreska. Co o tym myślicie?
Mama32@
Fanka BB :)
Wrzuć foto. U mnie też pierwsze dwa blade bardzo były.Hej, dziewczyny, nie wiem co mam o tym sądzić. Chyba zaliczam się do Waszej grupy
G
guest-1732196727
Gość
Koniecznie jutro zrób betę, u mnie na początku wychodziły blade Kreski a równocześnie miałam betę ok. 450Hej, dziewczyny, nie wiem co mam o tym sądzić. Chyba zaliczam się do Waszej grupy
KasiaZb
Aktywna w BB
Ja miałam dziś tak ogromną ochotę na pierogi że szok. Oczywiście nie powinnam przy cukrzycy. Nie mniej jednak stwierdziłam że zjem jednego i sprawdzę jak to będzie wyglądać no bo przecież święta idą. No i okazało się że po jednym cukier nie urósł więc zjadłam drugiego. Sprawdzam po godzinie poziom cukru a tam 69 . Także pierogi mogę wcinać
Mama32@
Ale cukier może wywalić dopiero rano. Cukrzycę miałaś stwierdzoną po krzywej czy glukozie na czczo?Ja miałam dziś tak ogromną ochotę na pierogi że szok. Oczywiście nie powinnam przy cukrzycy. Nie mniej jednak stwierdziłam że zjem jednego i sprawdzę jak to będzie wyglądać no bo przecież święta idą. No i okazało się że po jednym cukier nie urósł więc zjadłam drugiego. Sprawdzam po godzinie poziom cukru a tam 69 . Także pierogi mogę wcinać
milla01
Jutro rano idę-po 48h,zobaczymyTo aż dziwne że zobaczył bo w dniu miesiączki taka 14 dniowa ciąża widoczna nie jest, może faktycznie cykl Ci się rozjechał i owulacja była o wiele szybciej. Robiłaś przyrosty bety?
milla01
To aż dziwne że zobaczył bo w dniu miesiączki taka 14 dniowa ciąża widoczna nie jest, może faktycznie cykl Ci się rozjechał i owulacja była o wiele szybciej. Robiłaś przyrosty bety?
Czemu Kasiu?Ja mam dwa dni do wizyty i zaczynam się faktycznie stresować tym bardziej ze podchodzę sceptycznie do całej sytuacji i chyba bardziej spodziewam się złej wiadomości niż dobrej.
milla01
U mnie tezOooo u mnie 15 sierpień. Fajnie
reklama
kasiaa91
Jestem przypadkiem „okresu w ciąży” - nie plamienia, nawet nie krwawienia tylko normalnego mocnego krwawienia „okresowego” ze skrzepami i innymi miłymi sprawami - a to mocno sugeruje ryzyko CP.Czemu Kasiu?