reklama
Aniaaa30
Fanka BB :)
Może masz racje ,ale dla św spokoju pójdę jutro do innego lekarza aby się upewnić ze wszystko okNo to widzisz, nie ma czegoś takiego jak zwolnienie przez warunki pracy itp (lekarz nie ma prawa dać z tego powodu L4, to pracodawca musi dostosować warunki pracy) wiec musiał ściemnić i coś wpisać po prostu. A zagrażające poronienie jest typowym powodem L4 na tym etapie ciąży. Nie martw się na zapas !
kasiaa91
Może masz racje ,ale dla św spokoju pójdę jutro do innego lekarza aby się upewnić ze wszystko oka
Trzymam kciuki, daj znać. Ja sama chyba zniosę jajko do wizyty w przyszły piątek.
KasiaZb
Aktywna w BB
I jak kochana, nie ma wyniku jeszcze?Dziewczyny czekam niecierpliwie na wynik bety. Pewnie bedzie dopiero wieczorem lub rano. Oszaleje...
Mama32@
Niestety nie ma. Pewnie będzie rano.I jak kochana, nie ma wyniku jeszcze?
Mama32@
Będziemy to jajko znosić razem. Na którą masz wizytę, i który to będzie tydzień i dzień?Trzymam kciuki, daj znać. Ja sama chyba zniosę jajko do wizyty w przyszły piątek.
kasiaa91
Około 6+2, mam o 11. U mnie głównie chodzi o wykluczenie CP po moim „okresie” ale mam na to coraz większe nadzieje.Będziemy to jajko znosić razem. Na którą masz wizytę, i który to będzie tydzień i dzień?
Luna88
Cześć dziewczyny, długo się nie odzywałam ale walczę z przeziębieniem, zaczęły się mdłości i złe samopoczucie a po domu biegają dwa małe szkraby 3 i 1,5 roku. Do tego od kilku dni mam plamienia, pierwsze było jasnoróżowe tylko rano na papierze, drugiego dnia powtórka ale już bardziej rozcieńczone w śluzie brązowe i też tylko raz po wstaniu na papierze. Potem dwa dni przerwy i dzisiaj znowu ale już takie brązowe delikatne fusy znowu po wstaniu i na papierze po wypróżnieniu. Nie wiem o co chodzi i zaczynam się martwić. Na wkładce nic nie na ale dlaczego rano się pojawia takie coś. Wizytę mam dopiero w połowie grudnia ale myślę nad tym czy nie spróbować się wbić wcześniej. Aktualnie powinno być 5 tydzień, 5 dzień
reklama
Zuzzka.
Zaciekawiona BB
Umów się dla spokojnej głowy do lekarza, który cie wcześniej przyjmie, może to nie być nic poważnego ale lepiej się upewnić.Cześć dziewczyny, długo się nie odzywałam ale walczę z przeziębieniem, zaczęły się mdłości i złe samopoczucie a po domu biegają dwa małe szkraby 3 i 1,5 roku. Do tego od kilku dni mam plamienia, pierwsze było jasnoróżowe tylko rano na papierze, drugiego dnia powtórka ale już bardziej rozcieńczone w śluzie brązowe i też tylko raz po wstaniu na papierze. Potem dwa dni przerwy i dzisiaj znowu ale już takie brązowe delikatne fusy znowu po wstaniu i na papierze po wypróżnieniu. Nie wiem o co chodzi i zaczynam się martwić. Na wkładce nic nie na ale dlaczego rano się pojawia takie coś. Wizytę mam dopiero w połowie grudnia ale myślę nad tym czy nie spróbować się wbić wcześniej. Aktualnie powinno być 5 tydzień, 5 dzień