reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
No to widzisz, nie ma czegoś takiego jak zwolnienie przez warunki pracy itp (lekarz nie ma prawa dać z tego powodu L4, to pracodawca musi dostosować warunki pracy) wiec musiał ściemnić i coś wpisać po prostu. A zagrażające poronienie jest typowym powodem L4 na tym etapie ciąży. Nie martw się na zapas !
Może masz racje ,ale dla św spokoju pójdę jutro do innego lekarza aby się upewnić ze wszystko ok

Cześć dziewczyny, długo się nie odzywałam ale walczę z przeziębieniem, zaczęły się mdłości i złe samopoczucie a po domu biegają dwa małe szkraby 3 i 1,5 roku. Do tego od kilku dni mam plamienia, pierwsze było jasnoróżowe tylko rano na papierze, drugiego dnia powtórka ale już bardziej rozcieńczone w śluzie brązowe i też tylko raz po wstaniu na papierze. Potem dwa dni przerwy i dzisiaj znowu ale już takie brązowe delikatne fusy znowu po wstaniu i na papierze po wypróżnieniu. Nie wiem o co chodzi i zaczynam się martwić. Na wkładce nic nie na ale dlaczego rano się pojawia takie coś. Wizytę mam dopiero w połowie grudnia ale myślę nad tym czy nie spróbować się wbić wcześniej. Aktualnie powinno być 5 tydzień, 5 dzień

reklama
Cześć dziewczyny, długo się nie odzywałam ale walczę z przeziębieniem, zaczęły się mdłości i złe samopoczucie a po domu biegają dwa małe szkraby 3 i 1,5 roku. Do tego od kilku dni mam plamienia, pierwsze było jasnoróżowe tylko rano na papierze, drugiego dnia powtórka ale już bardziej rozcieńczone w śluzie brązowe i też tylko raz po wstaniu na papierze. Potem dwa dni przerwy i dzisiaj znowu ale już takie brązowe delikatne fusy znowu po wstaniu i na papierze po wypróżnieniu. Nie wiem o co chodzi i zaczynam się martwić. Na wkładce nic nie na ale dlaczego rano się pojawia takie coś. Wizytę mam dopiero w połowie grudnia ale myślę nad tym czy nie spróbować się wbić wcześniej. Aktualnie powinno być 5 tydzień, 5 dzień
Umów się dla spokojnej głowy do lekarza, który cie wcześniej przyjmie, może to nie być nic poważnego ale lepiej się upewnić.

Do góry