KasiaZb
Aktywna w BB
To dziwne że tak długoW diagnostyce wlasnie..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To dziwne że tak długoW diagnostyce wlasnie..
Wiesz co ja miałam w diagnostyce betę szybko tzn 4/5 godzin i była, za to na progesteron czeka się mega długo. Co ciekawe, w sobotę był szybciej niż w zwykły dzień bo około 19.W diagnostyce wlasnie..
Z jednej strony rozumiem, ale i tak juz sie niecierpliwie ;p i tak dlugo juz wytrzymałam ;pWiesz co ja miałam w diagnostyce betę szybko tzn 4/5 godzin i była, za to na progesteron czeka się mega długo. Co ciekawe, w sobotę był szybciej niż w zwykły dzień bo około 19.
W każdym razie nie ma się co denerwować bo na pewno będzie, może poprostu dużo próbek dzisiaj mieli do badań
Że to super wynik jak na ten czas, gratulujęDziewczyny, mam wynik! Beta: 318
Jeden dzien przed okresem, co myślicie?
Pięknie kochana! GratulacjeDziewczyny, mam wynik! Beta: 318
GratulacjeDziewczyny, mam wynik! Beta: 318
Witaj kochana . Trudno powiedzieć. Może być widać ale nie musi . A wiesz kiedy była owulacja?Hej Mamusie! Mam nadzieję, że mogę już dołączyć i zostać z Wami na dluuuugo
Tydzień temu, dzień przed okresem test wyszedł pozytywny wizyta u lekarza na 8 grudnia. Myślicie, że coś już będzie widać czy za wcześnie? Według obliczeń to będzie 6 tydzień i 2dni.