Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Nie jest za duży, jest bardzo ładny i to zarówno beta jak i progesteronWitam dziewczyny mam pytanie czy przyrost jest dobry
23/11/2021 - godzina 16... beta - 107.0 I progesteron 26.5
26/11/2021 - godzina 10 beta 405.1 I progesteron 35.49
CZY taki progresteron nie jest za duzy ???
Dziekuje kochanaNie jest za duży, jest bardzo ładny i to zarówno beta jak i progesteron
Ja w 12 dpo robiłam betę i progesteron. Beta wynosiła 70,2 a prog 34. Dziś na wizycie lekarz powiedziała mi że to bardzo ładny wynik, więc niczym się nie przejmujWitam dziewczyny mam pytanie czy przyrost jest dobry
23/11/2021 - godzina 16... beta - 107.0 I progesteron 26.5
26/11/2021 - godzina 10 beta 405.1 I progesteron 35.49
CZY taki progresteron nie jest za duzy ???
Dziekuje kochanaJa w 12 dpo robiłam betę i progesteron. Beta wynosiła 70,2 a prog 34. Dziś na wizycie lekarz powiedziała mi że to bardzo ładny wynik, więc niczym się nie przejmuj
Dziekuje kochana
Czekamy ! A ile dni przed okresem ?To jest okropne, po 7 rano robilam badania, a dalej ciiisza