reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
W diagnostyce wlasnie.. 🤔
Wiesz co ja miałam w diagnostyce betę szybko tzn 4/5 godzin i była, za to na progesteron czeka się mega długo. Co ciekawe, w sobotę był szybciej niż w zwykły dzień bo około 19.
W każdym razie nie ma się co denerwować bo na pewno będzie, może poprostu dużo próbek dzisiaj mieli do badań

Wiesz co ja miałam w diagnostyce betę szybko tzn 4/5 godzin i była, za to na progesteron czeka się mega długo. Co ciekawe, w sobotę był szybciej niż w zwykły dzień bo około 19.
W każdym razie nie ma się co denerwować bo na pewno będzie, może poprostu dużo próbek dzisiaj mieli do badań
Z jednej strony rozumiem, ale i tak juz sie niecierpliwie ;p i tak dlugo juz wytrzymałam ;p

Hej Mamusie! Mam nadzieję, że mogę już dołączyć i zostać z Wami na dluuuugo 🥰
Tydzień temu, dzień przed okresem test wyszedł pozytywny ❤️ wizyta u lekarza na 8 grudnia. Myślicie, że coś już będzie widać czy za wcześnie? Według obliczeń to będzie 6 tydzień i 2dni.

Hej Mamusie! Mam nadzieję, że mogę już dołączyć i zostać z Wami na dluuuugo 🥰
Tydzień temu, dzień przed okresem test wyszedł pozytywny ❤️ wizyta u lekarza na 8 grudnia. Myślicie, że coś już będzie widać czy za wcześnie? Według obliczeń to będzie 6 tydzień i 2dni.
Witaj kochana ❤️. Trudno powiedzieć. Może być widać ale nie musi 🤗. A wiesz kiedy była owulacja?

reklama
Hej dziewczyny!🙃
Trochę nieśmiało ale chętnie dołączę do Was. U mnie również sytuacja jeszcze świeża, emocje nadal nie opadły ❤
24.11 - beta 64,36 mlU
26.11 - beta 200,10 mlU + progesteron 29,44ng
Ostatnia miesiączka była 31.10.
Wizytę u gina mam 6.12 myślę, że to trochę za wcześnie, chociaż po cichu liczę, że mi potwierdzi cokolwiek😃

Póki co bolą piersi i lekko podbrzusze od czasu do czasu i po prostu świat oszalał w mojej głowie. Staraliśmy się z mężem ponad rok.
Dużo zdrówka i trzymam kciuki za Wszystkich!💙

Do góry