Pierogi tez bym zjadła ale robić mi sie nie chceNie wiem czy wszystko ze mną w porządku, ale za niedługo biorę się za pierogi z jagodami wysłałam męża po jagody przed pracą to już muszę zrobić zrobię więcej jak będzie mi się chciało i zamroze
reklama
MatkaJoanna
Fanka BB :)
No słabiej zdecydowanie. Wczoraj ją musiałam trochę zmotywować do ruchu, bo aż się przestraszyłam.A jak u was z ruchami? U mnie osłabły, wręcz czasem muszę zjeść coś słodkiego żeby zaczęła się wiercić. Martwi mnie to trochę, a nie pamiętam jak było w poprzednich ciążach.
Ja gar leczo wczoraj zrobiłam, dziś siedzę jak królewna i nic nie robię wprowadziłam zakaz używania piekarnika czajnika i kuchenki. No chyba że na szybkie podgrzanie
@Andzia8989 podziwiam i gratuluję moje chłopaki ze mną tak dobrze nie będą mieć
Czyli z tymi ruchami to norma.No słabiej zdecydowanie. Wczoraj ją musiałam trochę zmotywować do ruchu, bo aż się przestraszyłam.
Ja gar leczo wczoraj zrobiłam, dziś siedzę jak królewna i nic nie robię wprowadziłam zakaz używania piekarnika czajnika i kuchenki. No chyba że na szybkie podgrzanie
@Andzia8989 podziwiam i gratuluję moje chłopaki ze mną tak dobrze nie będą mieć
Mam nadzieję, że przyjdzie mi rodzic w nocy, bo porodówka jest od południowo-zachodniej strony
A bierzesz przeciwbólowe? Ja mialam mieć dzis cc a w koncu będzie jutro, bo tyle rodzących z komplikacjami wyskoczylo:/ wiec jeden dzień opóźnienia a już chcialabym mieć to za sobą.tak, wstałam i poszłam od razu się wykąpać. Trochę bolało na początku przy siadaniu i wstawaniu, ale teraz jest już dobrze
Zflustrowana
Oj gdyby ktoś mi tylko przyniósł jagody, pewnie bym z 100 nakleiła. Pół do zamrażarki.Nie wiem czy wszystko ze mną w porządku, ale za niedługo biorę się za pierogi z jagodami wysłałam męża po jagody przed pracą to już muszę zrobić zrobię więcej jak będzie mi się chciało i zamroze
Zflustrowana
Co do ruchów to czy wy też czujecie je tak bardzo nisko, od jakiegoś czasu czuje malca poniżej pępka, czasami w spojeniu. Coraz rzadziej na ad pępkiem.
Andzia8989
Zaangażowana w BB
U mnie ruchy też zdecydowanie rzadziej, ale jak zaczyna się przeciągać to mam dość.
MatkaJoanna
Tak, niżej niż było.Co do ruchów to czy wy też czujecie je tak bardzo nisko, od jakiegoś czasu czuje malca poniżej pępka, czasami w spojeniu. Coraz rzadziej na ad pępkiem.
Przeciąganie ew. jeszcze uderzenia w pęcherz dają popalić.U mnie ruchy też zdecydowanie rzadziej, ale jak zaczyna się przeciągać to mam dość.
W ogóle teraz mam często tak, że jak ide się wysikać to tak sobie sikam po kropelce dosłownie. Jak człowiek z chora prostata (( tak tam gdzieś się wsunęła.
tak, wczoraj dawali kroplówki a od wieczora i dzisiaj cały dzień paracetamol w tabletkachA bierzesz przeciwbólowe? Ja mialam mieć dzis cc a w koncu będzie jutro, bo tyle rodzących z komplikacjami wyskoczylo:/ wiec jeden dzień opóźnienia a już chcialabym mieć to za sobą.
reklama
O matko kochana…. Jak za mna chodza te z jagodami i smietanaNie wiem czy wszystko ze mną w porządku, ale za niedługo biorę się za pierogi z jagodami wysłałam męża po jagody przed pracą to już muszę zrobić zrobię więcej jak będzie mi się chciało i zamroze
Od dawna….
Tylko nie mijam nigdzie nikogo kto jagody sprzedaje….:/