Ale zazdroszczę basenu my mieliśmy jutro jechać, ale niestety przez chorobę małej nigdzie nie pojedziemyA powiem szczerze że to zaufany lekarz i jeden z lepszych w moim terenie. Tym bardziej że prowadził moją pierwszą ciążę i bardzo o mnie dbał. Szkoda że tak teraz wyszło.
Dziewczyny byłam na basenie, czuje się taka lekka, nogi już nie są opuchnięte, czuje się tak dobrze dobrze, że tam nie zaczęłam rodzić
reklama
Zflustrowana
Fanka BB :)
My dziś na placu zabaw. Jutro Grill. A później hmmm się zobaczy. Wakacje w domu muszę dziewczyną coś zorganizować by się nie nudziły.
P.s młody właśnie tak się poruszył aż myślałam że wyskoczy. Uff
Baby boom:)
Zaciekawiona BB
Właśnie te wakacje.. zamiast wypoczywać na końcówce ciąży to my musimy organizować czas dzieciakom żeby się nie nudziły bo potem tylko słyszę, że nie chce się bawić itd..My dziś na placu zabaw. Jutro Grill. A później hmmm się zobaczy. Wakacje w domu muszę dziewczyną coś zorganizować by się nie nudziły.
Zflustrowana
Jakoś damy radę, będzie trochę ograniczeń czasowych lub ruchowych, ale i tak może być dla dzieciaków fajnie. Byle tylko zapewnić atrakcje w okolicy.Właśnie te wakacje
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
WypuściliZostawili Cię czy wypuścili?
Zaciekawiona BB
U mnie się dziś ochłodziło, aż przyjemnie posiedzieć na zewnątrz. Pobudka jak zwykle bardzo wczesna, młody po śniadaniu już wariuje chociaż nie tak jak kiedyś. Mam wrażenie, że ruchy delikatnie się uspokoiły. Reszta dolegliwości pozostała, stopy wciąż czuję jakie są ciężkie. Reszta śpi, cicho i korzystam z samotności
Zflustrowana
U mnie jak nie ma szkoły to dzieci przed 6 na nogach a w dni szkolne trzeba je budzić bo wstać nie mogą.U mnie się dziś ochłodziło, aż przyjemnie posiedzieć na zewnątrz. Pobudka jak zwykle bardzo wczesna, młody po śniadaniu już wariuje chociaż nie tak jak kiedyś. Mam wrażenie, że ruchy delikatnie się uspokoiły. Reszta dolegliwości pozostała, stopy wciąż czuję jakie są ciężkie. Reszta śpi, cicho i korzystam z samotności
Zflustrowana
Kurczę u nas chłodniej było w piątek i wczoraj od dziś znów upałU mnie się dziś ochłodziło, aż przyjemnie posiedzieć na zewnątrz. Pobudka jak zwykle bardzo wczesna, młody po śniadaniu już wariuje chociaż nie tak jak kiedyś. Mam wrażenie, że ruchy delikatnie się uspokoiły. Reszta dolegliwości pozostała, stopy wciąż czuję jakie są ciężkie. Reszta śpi, cicho i korzystam z samotności
Zaciekawiona BB
Skąd ja to znam tylko teraz tak chwilowo mi wstaje o 9, nawet dobrze bo nam chwilę wytchnienia. Jednak wiem że jak się dziecko urodzi to znowu będą wszyscy na nogach o 6U mnie jak nie ma szkoły to dzieci przed 6 na nogach a w dni szkolne trzeba je budzić bo wstać nie mogą.
reklama
Zflustrowana
Skąd ja to znam tylko teraz tak chwilowo mi wstaje o 9, nawet dobrze bo nam chwilę wytchnienia. Jednak wiem że jak się dziecko urodzi to znowu będą wszyscy na nogach o 6
Wszyscy od 6 tylko my 24/24 hehe