Zflustrowana
Fanka BB :)
Pewnie masz rację z tym co miejscowość to inna cena i inny usługa. Choć pakiet powinien być wszędzie ten sam, o jakby to ułatwiło życie.Co lekarz i miejscowość to pewnie inna cena i inna usługa
Przez te upały to ja ledwo żyje, a dziś to szczególnie. Jeszcze rano zachciało mi się wysprzątać całą łazienkę i umyć wszędzie podłogi. Teraz leżę i ledwo oddycham, moczę stopy dla orzeźwienia.
U mnie dziś dzieciaki skończyły szkołę. Wie. Odrazu na tepete poszły ich biurka. Stare materiały, książki. Opróżnianie wszystkiego. Sprawdzanie z listą co jeszcze mogą wykorzystać a co już nie. Tak że 3 h wyjęte z dnia. Do tego 0,5 h w kuchni na sprzątanie. I tak myślę że może w końcu wezmę się za prasowanie pościeli i pieluch dla małego i zakupie pampersy i waciki na start oraz chusteczki nawilżone.
Ja zamiast moczenia stóp zaliczyłam chłodny prysznic dla ulgi, tylko jeszcze chętnie bym się zgagi pozbyła.
Dzieci się ze mnie śmieją kiedy obcinam paznokcie u stóp. Tyle razy zmieniam pozycję i robię to tak nie poradnie że mają frajdę. A efekt hmmm..... No krótsze są i czyste, tylko czy równe..... Chyba nie do końca.A jak Wam idzie z dbaniem o stopy? Ja obcinam paznokcie chyba godzinę bo muszę robić przerwy na oddech bo brzuch przeszkadza, o pomalowaniu już nie wspomnę