reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Powaga? O patrz Ty małego rebelianta
:D
No już nie taki mały jak był na dole siatki centylowej trzy tygodnie temu, tak teraz w 28t i 3d według mojej ginekolog (@27i6) ma wagę 1320 g i długi na 37 cm. Uparcie od trzech tygodni siedzi na pubie podczas badania. Przynajmniej wiem czemu mi tak ciężko się zgiąć, żeby cos podnieść muszę kucać, głowa pod żebrami utrudnia skłon. Tym razem KTG wyszło okej.
Czekamy na wieści od was.

Załączniki

• IMG_20220603_093740~2.jpg
    IMG_20220603_093740~2.jpg
    815,9 KB · Wyświetleń: 67
@Zflustrowana Kawał chłopaka 😍❤️

Ja wczoraj miałam kontrolę. 30+0 1800g. Ponoć suniemy na górnej krawędzi siatki od prenatalnych i już miałam przebakniete, że może być cesarka. Szczególnie jak przenoszę.. A ja się tego boje więc zaczynam myć okna w 38tyg 🤣🤣 oferuję się też do sprzątania i wychodzenia z psami 😆😆😆

@Zflustrowana Kawał chłopaka 😍❤️

Ja wczoraj miałam kontrolę. 30+0 1800g. Ponoć suniemy na górnej krawędzi siatki od prenatalnych i już miałam przebakniete, że może być cesarka. Szczególnie jak przenoszę.. A ja się tego boje więc zaczynam myć okna w 38tyg 🤣🤣 oferuję się też do sprzątania i wychodzenia z psami 😆😆😆
Haha ja z dziewczynami myłam okna, biegałam po schodach i nic, obie tydzień po terminie. Nawet sex nie pomógł by przyśpieszyć.

U nas też mały dużo fika, mam wrażenie że pierwszy syn był o wiele spokojniejszy w brzuchu i tak jest do tej pory😃 w przyszłym tyg mam 3. prenatalne.
Ciekawe czy temperament w brzuszku odpowiada temu poza brzuszkiem. Macie jakieś przemyślenia na ten temat?

Jeśli tak jest to mam przesrane :D

Haha ja z dziewczynami myłam okna, biegałam po schodach i nic, obie tydzień po terminie. Nawet sex nie pomógł by przyśpieszyć.
😱😱 No weśśś 😆 a ja miałam użyć seksu jako ostatecznej broni haha

reklama
A jak u was ze zgagą, bo mnie męczy i nic nie pomaga. Przy pierwszej nie miałam zgagi i urodziła się z blond piórkami. Przy drugiej delikatną i z czarnymi dłuższymi włoskami z lokiem na czubku (potem obie były ciemnymi blondynkami a teraz są jak ja szatynkami). To ile mój chłopiec będzie miał włosów, no chyba że to kwestia tego że siedzi na pupie i główkę ma u góry.
Jak u was to wygląda ?

Ostatnia edycja:
Do góry