reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Dziewczyny dzisiaj po 11 mam wizytę. Stres okropny, nie spałam w nocy. Trzymajcie kciuki

Trzymam kciuki!

Ja już bo becie. Nie wiem czy wyniki będą dzisiaj czy dopiero w poniedziałek. Wizyta dopiero wieczorem. Wiem, że ciążowo nic nie zobaczę, ale byle by to nie było coś gorszego :(

Dziewczyny dzisiaj po 11 mam wizytę. Stres okropny, nie spałam w nocy. Trzymajcie kciuki
trzymam kciuki 🤞

My właśnie w dordze do Suntago - jedziemy się po pluskać z całą rodzinką i moją mamą 😉

A właśnie! Bo ja się nie przedstawiłam 😝 W maju kończę 34 latka, na stanie - jeszcze 15 latek Krystian (w lipcu kończy 16 lat) i 12 letnia Eliza (w sumie to już 13 lat, bo w lutym), no i teraz będzie trzecie 😝 Mojego męża biologiczne pierwsze 😁 Jak tam się czujecie? 💐

trzymam kciuki 🤞

My właśnie w dordze do Suntago - jedziemy się po pluskać z całą rodzinką i moją mamą 😉

A właśnie! Bo ja się nie przedstawiłam 😝 W maju kończę 34 latka, na stanie - jeszcze 15 latek Krystian (w lipcu kończy 16 lat) i 12 letnia Eliza (w sumie to już 13 lat, bo w lutym), no i teraz będzie trzecie 😝 Mojego męża biologiczne pierwsze 😁 Jak tam się czujecie? 💐

U mnie podobnie w tym roku skończyłam 31 lat - syn ma 10, a córka 6 :)
Zazdroszczę wypadu do Suntago bo też bym się chętnie popluskała

Ja się ogólnie czuję dobrze, bolą mnie trochę piersi i podbrzusze, ale wydaje mi się że nie jest to jakiś nienormalny ból. Niech 21.12 będzie szybciej bo wtedy w 6tc już mam szansę wiedzieć co i jak, a teraz nadal to będzie gdybanie. A moim dzieciom ciężko jest wytłumaczyć by nie męczyć matki :(

Hej postanowiłam w końcu się ujawnić już podczytywalam wcześniej ale mam bardzo bogatą historię poronień na wczesnych etapach i miałam tego nie robić no ale moje ostatnie 2 ciążę skończyły się dobrze :) będzie co ma być. Mam 2 dzieci w tym jedno 5 miesięczne
Mam nadzieję że miło spędzimy tu czas ciąży
Pozdrawiam:)

Hej postanowiłam w końcu się ujawnić już podczytywalam wcześniej ale mam bardzo bogatą historię poronień na wczesnych etapach i miałam tego nie robić no ale moje ostatnie 2 ciążę skończyły się dobrze :) będzie co ma być. Mam 2 dzieci w tym jedno 5 miesięczne
Mam nadzieję że miło spędzimy tu czas ciąży
Pozdrawiam:)

Wow! Ale bedzie wesoło z taką malutka różnica wieku. A najstarsze ile ma?

reklama
Do góry