reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Jeszcze dodam, że np. ja plamię, beta była słabiutka więc nie wiem w którą stronę to pójdzie.
Myślę, że jak już skończymy te 10-12tc to spokojnie ryzyko jakiś problemów się zmniejsza i można iść na wątek prywatny i przestać być nawet anonimowym

Moim zdaniem tez za wcześnie na wątek prywatny, bo jeszcze duzo dziewczyn moze dołączyć do nas, mozna pomyśleć w okolicach 2 trymestru

Ja już po badaniu, jest pęcherzyk, lekarz powiedział, że na razie wszytsko idzie w dobrą stronę, ale cieszę się, że poszłam, dostałam witaminy, duphaston także jestem zadowolona 😊 sama bym nie wiedziała, jakie witaminy brać. Dodatkowo przepisał fajną osłonę na żołądek do brania przy antybiotyku i tabletki w razie bólu brzucha 😁

Ja już po badaniu, jest pęcherzyk, lekarz powiedział, że na razie wszytsko idzie w dobrą stronę, ale cieszę się, że poszłam, dostałam witaminy, duphaston także jestem zadowolona 😊 sama bym nie wiedziała, jakie witaminy brać. Dodatkowo przepisał fajną osłonę na żołądek do brania przy antybiotyku i tabletki w razie bólu brzucha 😁

Super :)

ja też dopiero co dołączyłam 😁🤗 Robiłaś tylko domowy test z krwii, czy w laboratorium też? 😉 Owu podobnie jak u mnie 💪
Czyli też połowa sierpnia 😃 Tylko domowy i w sumie gorzej działa niż z moczu, a tak się reklamowali. W labo nie chce robić, chyba że mnie lekarz wyśle. Z pierwszej ciąży pamiętam, że to niepotrzebny stres czy dobrze przyrasta. Jutro idę do labo, ale tylko na pakiet tarczycowy, bo mam niedoczynność.

reklama
A skad w ogóle dziewczyny będą wiedzieć o zamkniętym wątku ? Nie lepiej tu stworzyć fajną społeczność i wtedy się przenieść ?
Przecież można zostawić tutaj informacje i dziewczyny same będą pisały z prośba o dołączenie. Przynajmniej tak było na moich poprzednich wątkach.

Do góry