T
TakaJaa
Gość
Dobra mogę oficjalnie potwierdzić, że beta również pozytywna. Dziś lekko ponad 80
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Myśle że lepiej się zakolegował, zgrać tu i dopiero przenosić całą grupą. Ale to moje zdanie.Przecież można zostawić tutaj informacje i dziewczyny same będą pisały z prośba o dołączenie. Przynajmniej tak było na moich poprzednich wątkach.
Myśle że lepiej się zakolegował, zgrać tu i dopiero przenosić całą grupą. Ale to moje zdanie.
Jak się na mojej poprzedniej przenieśliśmy to nikt już nie dołączył, były dwie grupy i tyle.
Gratulacje, super !Dobra mogę oficjalnie potwierdzić, że beta również pozytywna. Dziś lekko ponad 80
Świetna wiadomość!Dobra mogę oficjalnie potwierdzić, że beta również pozytywna. Dziś lekko ponad 80
U mnie porównania jest dziś 30000, dlatego dziwne, ze dwa dni temu nie był widoczny zarodekDobra mogę oficjalnie potwierdzić, że beta również pozytywna. Dziś lekko ponad 80
Mam do Ciebie pytanie. Jak ostatnio byłam w labie to powiedziała mi babka że następnym razem mam prosić betę z rozrzedzeniem bo ich sprzęt oznacza tylko do 10tys. Też takie miałaś?U mnie porównania jest dziś 30000, dlatego dziwne, ze dwa dni temu nie był widoczny zarodek
U mnie porównania jest dziś 30000, dlatego dziwne, ze dwa dni temu nie był widoczny zarodek
41A który u Ciebie dzień cyklu?