reklama
olka11135
Fanka BB :)
Trochę niefajnie, ze nie chcą dodawać nowych osób… Nie każdy wiedział o prywatnej grupie wcześniej lub w ogóle o istnieniu forum, a na pewno jest to bezcenna kopalna wiedzy
A ja tak nie uważam, mimo że nie jestem w prywatnej grupie bo moja sierpniowa ciąża się szybciej skończyła niż zaczęła. Po to są prywatne grupy, żeby tam były osoby w jakiś sposób zgrane, sprawdzone itd. po to żeby można było się np. odważyć i wrzucić swoje zdjęcie. Jakby tak mógł sobie każdy, w każdym momencie do takiej grupy dołączyć to właściwie taka grupa nie ma sensu
Sorry ale grupa prywatna jest od 23 stycznia, czekałyśmy z grupą prywatną aż więcej dziewczyn się zgłosi, jak mamy swoją zaufaną grupę to może już niech tak zostanie. Dobrze wiesz, że mamy o sobie już dużo informacji, dodawanie nowych osób mija się z celem grupy prywatnej. Nikt nie broni udzielać się w tym wątku, dziewczyny z grupy prywatnej tu zaglądają. Może Ty czujesz się bezpiecznie z taką dużą ilością dodawanych osób, ale pomyśl o innych dziewczynach z którymi dzielisz, swoje chociaż wyniki badańAle są tu dziewczyny które wcześniej prosiły o dołączenie i forum prywatne jest jeszcze krótko
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Jestem tu nowa i się nie znam. Czy to jest jakiś problem założyć drugi wątek dla terminu sierpień 2022 skoro to jakaś wielka tajemnica z prywatnym forum? Zakładam że jeszcze może być kilka innych dziewczyn które będą poszukiwać wsparcia a proszenie się o nie na siłę nie będzie im w głowie...
Asiaxz
Tylko że niektóre dziewczyny już dawno prosiły np Klaudia kilka razy i nie została przyjęta do grupySorry ale grupa prywatna jest od 23 stycznia, czekałyśmy z grupą prywatną aż więcej dziewczyn się zgłosi, jak mamy swoją zaufaną grupę to może już niech tak zostanie. Dobrze wiesz, że mamy o sobie już dużo informacji, dodawanie nowych osób mija się z celem grupy prywatnej. Nikt nie broni udzielać się w tym wątku, dziewczyny z grupy prywatnej tu zaglądają. Może Ty czujesz się bezpiecznie z taką dużą ilością dodawanych osób, ale pomyśl o innych dziewczynach z którymi dzielisz, swoje chociaż wyniki badań
Asiaxz
Tylko że niektóre dziewczyny już dawno prosiły np Klaudia kilka razy i nie została przyjęta do grupy
Poza tym na tym prywatnym forum tak naprawdę też nie znasz tych dziewczyn jest kilka które się przedstawiło i pisza a jest mnóstwo takich co się nic nie udzielają a też mogą patrzeć na wasze zdjęcia. Tak naprawdę to wszędzie trzeba uważać. Czym się różnią dziewczyny z prywatnego od tego niczym. Każda z nas łączy ciąża a tak naprawdę się nie znamy. Ja nie mam problemu nigdzie nie udostępniam swoich zdjęć ani wyników.Sorry ale grupa prywatna jest od 23 stycznia, czekałyśmy z grupą prywatną aż więcej dziewczyn się zgłosi, jak mamy swoją zaufaną grupę to może już niech tak zostanie. Dobrze wiesz, że mamy o sobie już dużo informacji, dodawanie nowych osób mija się z celem grupy prywatnej. Nikt nie broni udzielać się w tym wątku, dziewczyny z grupy prywatnej tu zaglądają. Może Ty czujesz się bezpiecznie z taką dużą ilością dodawanych osób, ale pomyśl o innych dziewczynach z którymi dzielisz, swoje chociaż wyniki badań
Madriga
Ale nawet nie trzeba nic zakładać, przecież właśnie na takim, dostępnym dla każdego wątku w tym momencie piszemy. Nikt niczego nie zamknął. Jest to forum, każdy może pisać śmiałoJestem tu nowa i się nie znam. Czy to jest jakiś problem założyć drugi wątek dla terminu sierpień 2022 skoro to jakaś wielka tajemnica z prywatnym forum? Zakładam że jeszcze może być kilka innych dziewczyn które będą poszukiwać wsparcia a proszenie się o nie na siłę nie będzie im w głowie...
Kwiatkowa14
Zaangażowana w BB
Ah widzisz, ja niedoświadczona w fora myślałam że musi być jakaś grupa... To o co ten hałas że gdzieś kogoś ktoś nie chce przyjąć?Ale nawet nie trzeba nic zakładać, przecież właśnie na takim, dostępnym dla każdego wątku w tym momencie piszemy. Nikt niczego nie zamknął. Jest to forum, każdy może pisać śmiało
reklama
Asiaxz
Bo to jest grupa otwarta a dziewczyny mają jeszcze grupę prywatną i do tej drugiej może przyjąć tylko administrator grupy. Jest to grupa widoczna tylko dla jej uczestnikowAh widzisz, ja niedoświadczona w fora myślałam że musi być jakaś grupa... To o co ten hałas że gdzieś kogoś ktoś nie chce przyjąć?