reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

Tak trzeba napisać do administratora z prośbą o dołączenie. Do tej osoby co przy rejestracji wysyła powitalna wiadomosc aniaslu

reklama
Ja też prosiłam jakiś czas temu o dołączenie i nadal cisza
Może jak się nas uzbiera więcej to dostaniemy linki 🙂 ja teraz nadrabiam to forum żeby w miarę cokolwiek wiedzieć o dziewczynach 😉 Żałuję, że nie dołączyłam wcześniej, ale jakoś nie pomyślałam o takim forum, a widzę, że to bardzo przydatne móc pogadać z kimś kto jest w podobnej sytuacji 😊

Dziewczyny nie chcą już dodawać nowych osób do wątku prywatnego to najlepiej piszcie tu i na pewno ktoś odpowie

reklama
Dziewczyny, proszę pomóżcie, bo jesteście na świeżo. Zrobiłam wczoraj betę, wynik 9, wychodzi 3 tydzień, choć jestem pewna że owulacja była max 2 tyg temu i wtedy doszło do zapłodnienia - mój mąż pracuje w delegacji więc nie ma innej możliwości. Progesteron 8. Czy te wyniki są bardzi niskie? Staramy się o dziecko ponad rok, policystyczne jajniki, wiele cykli z clostilbegyt, ten bez niczego. Brzuch pobolewa jak na okres. Wariuje, lekarz nie odp. Jutro powtórzę betę po 48h. Proszę pomóżcie...

Do góry