milla01
Fanka BB :)
Blizniaki? Albo może jesteś po prostu młoda i tak zaszalały hormony jesteś rocznik 2000?Matko to co ze mną nie tak? ze moja beta po 3 dniach od spodziewanej @ wynosi 2147
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Blizniaki? Albo może jesteś po prostu młoda i tak zaszalały hormony jesteś rocznik 2000?Matko to co ze mną nie tak? ze moja beta po 3 dniach od spodziewanej @ wynosi 2147
Czytałam ze to nie musi być ciąża mnoga, więc na spokojnie Nie, rocznik mam trochę starszy 95 zobaczymy, ważne ze jest przyrost, to pięknie się rozwija. Ginekolog ostatnio mówił ze w czwartek powinnam mieć betę 1000, a tu taka niespodzianka hahaBlizniaki? Albo może jesteś po prostu młoda i tak zaszalały hormony jesteś rocznik 2000?
No tak,wyjątkowo wysoka. Nic,tylko się cieszyćCzytałam ze to nie musi być ciąża mnoga, więc na spokojnie Nie, rocznik mam trochę starszy 95 zobaczymy, ważne ze jest przyrost, to pięknie się rozwija. Ginekolog ostatnio mówił ze w czwartek powinnam mieć betę 1000, a tu taka niespodzianka haha
pokazuje mi 5 tydzień, więc z wynikiem bety to się zgadza wiecie co rośnie za szybko nie dobrze bo się martwię ze coś nie tak, przyrost za wolny też źle bo też coś nie takNo tak,wyjątkowo wysoka. Nic,tylko się cieszyć
Gdyby rosła ponad normę,to można się martwić,a Twoja jest wysoka,ale mieści się,wiec nie ma co się stresować.pokazuje mi 5 tydzień, więc z wynikiem bety to się zgadza wiecie co rośnie za szybko nie dobrze bo się martwię ze coś nie tak, przyrost za wolny też źle bo też coś nie tak
Hej ja w pierwszej ciąży 4 dni po terminie spodziewane miesiączki miałam betę 1700 a 48h później 4200 a progesteron prawie 80. Tez sie naczytałam różnych rzeczy i denerowowalam niempotrzebnie. Jak mój gin to usłyszał to też mówił że pewnie bliźniaki. Okazalo się że ciąża jest pojedyncza, przebiegała wzorowo czego i Tobie życzępokazuje mi 5 tydzień, więc z wynikiem bety to się zgadza wiecie co rośnie za szybko nie dobrze bo się martwię ze coś nie tak, przyrost za wolny też źle bo też coś nie tak
Ja dzien przed @ mialam 318Hej Dziewczyny. Byłam dzisiaj na wizycie u gina. Musiałam ze względu na przepisane wcześniej leki (nie wiedziałam,czy mam je brać,czy odstawić). Widoczny malusi pęcherzyk ciążowy i beta 770. Bardzo wczesna ciąża. Wczoraj miałam dostać @,wiec i tak cud,ze lekarz coś zobaczył na usg.
Czy któraś z Was robiła betę w dniu spodziewanej @ i pamięta wynik?
Całkiem możliwe, bo beta wysoka. Ogólnie to chyba każdy przypadek jest indywidualny i najważniejszy jest przyrost. Trzymam kciukiTez mam cykle 31 dni,ale wydaje mi się,ze właśnie owu była wcześniej.
Mam przyjść za 2 tyg sprawdzic,czy się pojawi zarodek.
To aż dziwne że zobaczył bo w dniu miesiączki taka 14 dniowa ciąża widoczna nie jest, może faktycznie cykl Ci się rozjechał i owulacja była o wiele szybciej. Robiłaś przyrosty bety?Hej Dziewczyny. Byłam dzisiaj na wizycie u gina. Musiałam ze względu na przepisane wcześniej leki (nie wiedziałam,czy mam je brać,czy odstawić). Widoczny malusi pęcherzyk ciążowy i beta 770. Bardzo wczesna ciąża. Wczoraj miałam dostać @,wiec i tak cud,ze lekarz coś zobaczył na usg.
Czy któraś z Was robiła betę w dniu spodziewanej @ i pamięta wynik?