Luna88
Fanka BB :)
Pewnie będziemy pierwsze na liście rozwiązańJa tak samo, planowe cc
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Pewnie będziemy pierwsze na liście rozwiązańJa tak samo, planowe cc
Ja miałam w dniu @ 363 bodajżeHej Dziewczyny. Byłam dzisiaj na wizycie u gina. Musiałam ze względu na przepisane wcześniej leki (nie wiedziałam,czy mam je brać,czy odstawić). Widoczny malusi pęcherzyk ciążowy i beta 770. Bardzo wczesna ciąża. Wczoraj miałam dostać @,wiec i tak cud,ze lekarz coś zobaczył na usg.
Czy któraś z Was robiła betę w dniu spodziewanej @ i pamięta wynik?
Tak, poprzednie miałam planowane na tydzień przed terminem. Ale rodziły się naturalnie u nas (grupa październikowa) dzieci już na początku wrześniaPewnie będziemy pierwsze na liście rozwiązań
Pewnie będziemy pierwsze na liście rozwiązań
Ja za pierwszym razem CC więc duża szansa że będzie powtórka.Tak, poprzednie miałam planowane na tydzień przed terminem. Ale rodziły się naturalnie u nas (grupa październikowa) dzieci już na początku września
Matko to co ze mną nie tak? ze moja beta po 3 dniach od spodziewanej @ wynosi 2147Tak, 48 albo nawet to było dzień pocykle wtedy 28-dniowe gratulacje
U mnie to oznaczało ciążę mogą także ten...Matko to co ze mną nie tak? ze moja beta po 3 dniach od spodziewanej @ wynosi 2147
No to nieźleU mnie to oznaczało ciążę mogą także ten...
Dziękuję. Z racji na wiek jakos sceptycznie podchodzę do tematu. Póki co wie wyłącznie mążTak, 48 albo nawet to było dzień pocykle wtedy 28-dniowe gratulacje
Tez mam cykle 31 dni,ale wydaje mi się,ze właśnie owu była wcześniej.Gratulacje teraz kiedy idziesz? Ja miałam w dniu spodziewanej miesiączki 147, mam cykle 31-32 dniowe.
Mam przyjść za 2 tyg sprawdzic,czy się pojawi zarodek.Gratulacje teraz kiedy idziesz? Ja miałam w dniu spodziewanej miesiączki 147, mam cykle 31-32 dniowe.