reklama
No to też nieźle wszystko było ok, gdyby nie taka kolka w brzuchu, w okolicy pępka, i mnie więcej z lewej strony ledwo się wyprostowałam żeby pranie rozwiesićJa na śniadanie ostatnio jadłam mielonego włożonego między kawałki chleba na ciepło... Mój syn kakao pił i mówił że obiadem mu pachnie
EwelinaW
Fanka BB :)
Ale czy szczepionka przyjeta przed zapłodnieniem nie mogła wpłynąć na nieprawidłowe połączenie komórek, podział nie wiem jak to nazwać.Skoro w badaniach wyszedł zespół Edwardsa to szczepienie na covid nie miało tu nic do rzeczy. Dzieciątko od samego początku musiało być chore
Anna R 1987
Ja też nie jestem szczepiona ale chcę się zaszczepić w II trymestrze. Myślałaś może o szczepieniu w ciąży ?zastanawiam się czy oprócz mnie któraś z Was zamierza , myśli nad decyzją o szczepieniu w II trymestrze ?Będzie dobrze, przeszłam go w święta a nie jestem szczepiona
MtV
W poprzedniej ciąży szczepiłam się dwa razy, teraz tez planujęJa też nie jestem szczepiona ale chcę się zaszczepić w II trymestrze. Myślałaś może o szczepieniu w ciąży ?zastanawiam się czy oprócz mnie któraś z Was zamierza , myśli nad decyzją o szczepieniu w II trymestrze ?
Nikola86
Tez biorę acard 150 od początkuDziewczyny czy też zalecono Wam Acard od początku ciąży? Ja mam brać dawkę 150 mg
Słoneczko świeci
Ja myśle o 3 dawceJa też nie jestem szczepiona ale chcę się zaszczepić w II trymestrze. Myślałaś może o szczepieniu w ciąży ?zastanawiam się czy oprócz mnie któraś z Was zamierza , myśli nad decyzją o szczepieniu w II trymestrze ?
G
guest-1732196727
Gość
Mam pytanie, ale trochę głupie, np ciąża 9w1d to 9 tydzień czy 10? Wiem, że niektórzy mówią tak, niektórzy tak, wiecie może, jak jest poprawnie?
ainola
Skończony 9, zaczynasz 10.Mam pytanie, ale trochę głupie, np ciąża 9w1d to 9 tydzień czy 10? Wiem, że niektórzy mówią tak, niektórzy tak, wiecie może, jak jest poprawnie?
reklama
Anna R 1987
Zastanawiam się tylko nad ewentualną gorączka po szczepieniu , ale chyba bardziej boję się nie zaszczepić. Mąż chorował na tego wirusa w grudniu , lekarka powiedziała że jak żona nie szczepiona na pewno zachoruje ale jakoś odpukać...choć ja w październiku przeszłam przeziębienie z bólem mięśni i 5 dni gorączka wieczorem codziennie.wiec nie wiem może ja pierwsza przechorowalam...W poprzedniej ciąży szczepiłam się dwa razy, teraz tez planuję