reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
Skoro w badaniach wyszedł zespół Edwardsa to szczepienie na covid nie miało tu nic do rzeczy. Dzieciątko od samego początku musiało być chore
Ale czy szczepionka przyjeta przed zapłodnieniem nie mogła wpłynąć na nieprawidłowe połączenie komórek, podział nie wiem jak to nazwać.

Ja też nie jestem szczepiona ale chcę się zaszczepić w II trymestrze. Myślałaś może o szczepieniu w ciąży ?zastanawiam się czy oprócz mnie któraś z Was zamierza , myśli nad decyzją o szczepieniu w II trymestrze ?
W poprzedniej ciąży szczepiłam się dwa razy, teraz tez planuję

Mam pytanie, ale trochę głupie, np ciąża 9w1d to 9 tydzień czy 10? Wiem, że niektórzy mówią tak, niektórzy tak, wiecie może, jak jest poprawnie?

reklama
W poprzedniej ciąży szczepiłam się dwa razy, teraz tez planuję
Zastanawiam się tylko nad ewentualną gorączka po szczepieniu , ale chyba bardziej boję się nie zaszczepić. Mąż chorował na tego wirusa w grudniu , lekarka powiedziała że jak żona nie szczepiona na pewno zachoruje ale jakoś odpukać...choć ja w październiku przeszłam przeziębienie z bólem mięśni i 5 dni gorączka wieczorem codziennie.wiec nie wiem może ja pierwsza przechorowalam...

Do góry