reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

U mnie nie ma dobrych info w większym zarodku serce od ponad tygodnia nie bije, w mniejszym też nie, on się zatrzymał kilka dni temu. Są w miarę na 8 i 9 tyg tak że spokojnie mogę czekać w domu na poronienie.
Choć az tygodnia czekać nie zamierzam dam sobie kilka dni i idę po tabletkę wracam do domu i dopiero czekam aż się zacznie

Here we go again ...

Mam nadzieję że z tymi którym się nie udało to szybko spotkam się na kolejnym wątku :)
A wam życzę żebym była ostatnia skoro to 2 dzieci to może limit już wyczerpany
Przykro mi [emoji25]

reklama
Przerażające jest też to że można sobie normalnie funkcjonować dobrze się czuć a jednocześnie zarodek sie nie rozwija
To było dla mnie najgorsze. W pierwszej ciąży nie miałam żadnego doświadczenia, nie rozmawiałam z nikim kto opowiedziałby mi o poronieniu. Na forum zaglądałam tylko sporadycznie z konkretnymi pytaniami- nie czytałam wszystkiego.

Jakoś w mojej głowie poronienie wyglądało tak, że bardzo boli brzuch nadchodzi mocne krwawienie i dowiadujemy się, że ciąża stracona.

Jakie było moje zdziwienie kiedy w podskokach poszłam do lekarza, ciesząc się ze już mi brzuch odstaje, żadnych krwawień, żadnych plamień, a tu ginekolog mówi, że od tygodnia serce nie bije…. Czułam się jakbym dostała w twarz, jakby cały świat zrobił sobie ze mnie jakieś jaja. Okropne uczycie.

Okropnie współczuję Wam Dziewuszki 😔.... Ja dzisiaj miałam wizytę oczywiście nerwy jak każda z nas ale udało się wyjsc z gabinetu z łzami szczęścia. Maluszek rośnie 2,5 cm ruchliwe az ciężko ująć ładnie Szkraba ale zdjęcie dla Tatusia musiało byc... 🥰❤️
Piękne!! ❤️ Który to tydzień i dzień?

Cześć Dziewczyny! Próbuje nadrobić czytanie ale ciągle mi się nie udaje 🤭
Właśnie zaczęłam 11 tydzień. Mdłości są nieco lżejsze. Ale może też mi się tak wydaje, bo wróciłam do pracy po urlopie świątecznym i chyba po prostu w pracy nie mam czasu myśleć o tym 😄
Następną wizytę mam dopiero na 20 stycznia. To taaaaak daleko! A ja najchętniej codziennie bym zaglądała do Dzidziusia 🤗

Okropnie współczuję Wam Dziewuszki 😔.... Ja dzisiaj miałam wizytę oczywiście nerwy jak każda z nas ale udało się wyjsc z gabinetu z łzami szczęścia. Maluszek rośnie 2,5 cm ruchliwe az ciężko ująć ładnie Szkraba ale zdjęcie dla Tatusia musiało byc... 🥰❤️
Super wieści. Piękny dzidziuś na zdjęciu! 😁

reklama
Do góry