reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

W którym tygodniu poinformowalyscie/poinformujcie pracodawcę?
Ja poinformowałam pracodawcę w 7 tygodniu ciazy,trzy tygodnie obiecałam jeszcze przepracowac a od wczoraj jestem na zwolnieniu

U mnie nie ma dobrych info w większym zarodku serce od ponad tygodnia nie bije, w mniejszym też nie, on się zatrzymał kilka dni temu. Są w miarę na 8 i 9 tyg tak że spokojnie mogę czekać w domu na poronienie.
Choć az tygodnia czekać nie zamierzam dam sobie kilka dni i idę po tabletkę wracam do domu i dopiero czekam aż się zacznie

Here we go again ...

Mam nadzieję że z tymi którym się nie udało to szybko spotkam się na kolejnym wątku :)
A wam życzę żebym była ostatnia skoro to 2 dzieci to może limit już wyczerpany
Takalenka jedynie mogę napisać że bardzo mi przykro, trzymaj się i nie poddawaj !!!!

reklama
Jejku... [emoji17]
Dopiero na tym forum widzę jak ciężko jest utrzymać ciążę i ile jest poronień w pierwszych tygodniach.
Przytulam was wszystkie[emoji17]
Ja tak samo myślałam że poronienia są bardzo rzadko ja będę jutro wiedzieć co tam się dzieje w środku. Dwoje dzieci i poronienie nie wiem co powiedzieć nawet😪

U mnie nie ma dobrych info w większym zarodku serce od ponad tygodnia nie bije, w mniejszym też nie, on się zatrzymał kilka dni temu. Są w miarę na 8 i 9 tyg tak że spokojnie mogę czekać w domu na poronienie.
Choć az tygodnia czekać nie zamierzam dam sobie kilka dni i idę po tabletkę wracam do domu i dopiero czekam aż się zacznie

Here we go again ...

Mam nadzieję że z tymi którym się nie udało to szybko spotkam się na kolejnym wątku :)
Bardzo mi przykro :( trzymaj się..

Teraz rozumiem dlaczego moja lekarka mówiła że donoszona ciaza to skarb w dzisiejszych czasach..🥺
Nie wiem kompletnie od czego to zależy. Mam dużo koleżanek, które poroniły, ja jestem czwarty raz w ciąży (teraz przeszłam covid, dźwigam dzieci) i na koncie żadnych poronień.

Here we go again ...

Nie wierze 😭😭😭😭😭 współczuje 😭😭😭😭 przykro mi 😭😭😭😭

reklama
Nie wiem kompletnie od czego to zależy. Mam dużo koleżanek, które poroniły, ja jestem czwarty raz w ciąży (teraz przeszłam covid, dźwigam dzieci) i na koncie żadnych poronień.
Mi lekarka powiedziala ze to natura może być zły podział komórek, słaba jakość spermy np. Jeśli zarodek jest słaby to się po prostu nie rozwinie a organizm się go pozbywa

Do góry