olka11135
Fanka BB :)
A może jakiś krwiaczek masz?
Nie sądzę, bo na USG w piątek było totalnie czysto. Mnie to już męczy. Bardzo bym chciała zakończyć tę ciążę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A może jakiś krwiaczek masz?
Nie sprawdzasz jeszcze jutro na wizycie czy pęcherzyk się jednak pojawił?
Może drugi lekarz ma gorszy sprzęt. Tak się zdarza.Hej dziewczyny,
Nie wiem co mam myśleć... 14.12 byłam pierwszy raz u ginekologa, było tętno, zarodek miał około 4 mm. Dzisiaj poszłam kontrolnie do innego lekarza, aby upewnić się czy na pewno wszystko jest ok. Tętno jest, jednak lekarka powiedziała, że zarodek jest jakby mniejszy w porównaniu do poprzedniego USG. Bardzo się martwię, wieczorem jadę na betę i za 2 dni będę ją powtarzać...
Czy może to być kwestia innego aparatu do badania?
U poprzedniego lekarza było wszystko ładnie widoczne razem z jajnikami a dzisiaj lekarka stwierdziła, że prawy jajnik jest niewidoczny.
No toż to oczywiste było. A lekarza, który zdecydował się na takie szybkie laparo zlinczować trzeba. Dziady jedne i tyle! Po co interwencja operacyjna w ciąży?Dziewczyny jest!
Jest jeden pęcherzyk w macicy.
Hcg rośnie pięknie jest ponad 7 tys.
Czekamy teraz czy dwa zarodki czy jeden trudno było stwierdzić jeszcze
To ja 20/21 różnie aplikacje mówią.Czyli melduje się nieśmiało z terminem na 23.08.2022 według OM
Ja pójdę dopiero w styczniuTo ja 20/21 różnie aplikacje mówią.
Dziewczyny. Czy któraś jeszcze nie była w ogóle na wizycie?
Fantastyczne wieściCzyli melduje się nieśmiało z terminem na 23.08.2022 według OM
Rozumiem, tak czy inaczej trzymam kciuki.Jeszcze nie podjęłam ostatecznej decyzji, ale wydaje mi się to stratą czasu, wolę już chyba iść do szpitala i zakończyć ten cyrk jak najszybciej
Super, bardzo się cieszę !Dziewczyny jest!
Jest jeden pęcherzyk w macicy.
Hcg rośnie pięknie jest ponad 7 tys.
Czekamy teraz czy dwa zarodki czy jeden trudno było stwierdzić jeszcze
U mnie było czysto a miałam przecież masakryczne krwawienia.Nie sądzę, bo na USG w piątek było totalnie czysto. Mnie to już męczy. Bardzo bym chciała zakończyć tę ciążę