reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniowe mamy 2022🙂

reklama
A tak ogolnie dziewczyny jak tam u was piszcie 😊
i ja mam pytanie do was
Dziewczyny a jak ubieracie maluszki na dwór jak mamy taką pogodę jak teraz te 15-18 stopni u mnie w Szczecinie do tego wiatrzysko 🙈🙈🙈
Bo ja to pierwsze dzieciątko wiosenne
Drugie zimowe
A trzecie jesienne z resztą nie pamietam juz ja je ubierałam
Mój m to każe małą opatulać...tz body bluzka spodnie Skarpetki kobinezon miś tz taki pluszowy
Kocyk minki pokrywka od wózka mi się wydaję że zs grubo
I że kocyk dała bym bardziej cienki bo ostatnio aż potowki dostała😊

i ja mam pytanie do was
Dziewczyny a jak ubieracie maluszki na dwór jak mamy taką pogodę jak teraz te 15-18 stopni u mnie w Szczecinie do tego wiatrzysko 🙈🙈🙈
Drugie zimowe
Mój m to każe małą opatulać...tz body bluzka spodnie Skarpetki kobinezon miś tz taki pluszowy
Też mam z tym problem. U mnie jest tylko 8-10 stopni. Ostatnio ubrałam mu nawet rajstopy pod śpiochy ale my nie mamy kombinezonu. Poluje na jakiś fajny.

i ja mam pytanie do was
Drugie zimowe
U mnie jest ok 10-13 stopni (wychodzimy późnym popołudniem) i nie ma już słońca, ubieram body z długim rękawem, polspiochy lub spodenki i skarpetki, dosyć cienka czapka i kombinezon taki miś z polarem w środku. Jak są dni, że wieje takim chłodem to przykrywam cieńszym kocykiem i osłonka od wózka, jak nie wieje to sama osłonka. Jak wracamy to kark ma ciepły, więc chyba jej ciepło.

i ja mam pytanie do was
Drugie zimowe
U nas nadal wieczory i noce pełne płaczu. Co któryś jest w miarę dobry, a potem znów kilka przepłakanych. W dzień też potrafi sporo płakać, a jak nie płacze i ma dobry humor, uśmiecha się, coś tam próbuje gadać, to trzeba z nią siedzieć i zajmować panienkę, bo inaczej znów płacz. Nic nie chce sama chwile chociaż poleżeć. Ani w łóżeczku, ani w wózku, ani w lezaczku. Jak śpi to pełną uwagę chce mieć moja dwulatka, więc nic nie odsapne w ciszy. Ciągle ktoś coś ode mnie chce. Męczy mnie to już. Marzę o ciszy. Czasem gdzieś wyjdę na godzinę czy półtorej sama pod wieczór, ale rzadko.

U nas nadal wieczory i noce pełne płaczu. Co któryś jest w miarę dobry, a potem znów kilka przepłakanych. W dzień też potrafi sporo płakać, a jak nie płacze i ma dobry humor, uśmiecha się, coś tam próbuje gadać, to trzeba z nią siedzieć i zajmować panienkę, bo inaczej znów płacz. Nic nie chce sama chwile chociaż poleżeć. Ani w łóżeczku, ani w wózku, ani w lezaczku. Jak śpi to pełną uwagę chce mieć moja dwulatka, więc nic nie odsapne w ciszy. Ciągle ktoś coś ode mnie chce. Męczy mnie to już. Marzę o ciszy. Czasem gdzieś wyjdę na godzinę czy półtorej sama pod wieczór, ale rzadko.
Z skąd ja to znam ostatnio 🙈
Ale u mnie 5 latek gitarę zawraca

reklama
U mnie jest ok 10-13 stopni (wychodzimy późnym popołudniem) i nie ma już słońca, ubieram body z długim rękawem, polspiochy lub spodenki i skarpetki, dosyć cienka czapka i kombinezon taki miś z polarem w środku. Jak są dni, że wieje takim chłodem to przykrywam cieńszym kocykiem i osłonka od wózka, jak nie wieje to sama osłonka. Jak wracamy to kark ma ciepły, więc chyba jej ciepło.
U mnie to moj m taki przewrażliwiony na tym punkcie....bo zimno zmarźluch 😄
Jak by mógł to by pierzynę jej wsadził do wózka 🤣
I namnie jeszcze krzyczy bo ty matka to nic nie dbasz🤦‍♀️🙈
I weź tu kobieto mu wytłumacz

Do góry